خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دورکاری در ادارات استان قزوین عملیاتی شده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 اسفند 1398 - 13:09
قزوین- معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین گفت: دورکاری در ادارات استان قزوین عملیاتی شده است.
كرونا،حبيبي،سلامت،بيماري،شهروندان،اجرايي،اقدامات،ساعت،كاهش،ش ...

منوچهر حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شرایطی که بیماری کرونا سلامت مردم را تهدید می‌کند تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا با اقدامات پیش گیرانه بتوانیم آسیب‌های این حوزه را کاهش دهیم.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا با تصمیم گیری در ستاد استانی قرارگاه مدیریتی بیماری کرونا در استان قزوین به منظور حفظ سلامت کارکنان دولت هم تصمیماتی گرفته شد تا بتوانیم تهدید شیوع به این ویروس را کاهش دهیم.
حبیبی بیان کرد: تمامی مأموریت‌های غیر ضروری کارمندان دولت در این ایام لغو شده و برای برخی ادارات هم دور کاری برای شاغلان عملیاتی شده است.
وی گفت: ساعت فعالیت کارکنان دستگاه‌های اجرایی از امروز یکشنبه ۱۱ اسفندماه تا پایان هفته جاری از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ساعت ۱۲:۳۰ ظهر تغییر یافت.
معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: همچنین بانوان شاغل باردار، شیرده و دارای فرزند زیر ۶ سال، بانوان شاغل دارای همسر یا فرزند معلول، افراد بالای ۶۰ سال، جانبازان شیمیایی، افراد با سابقه پیوند اعضا (کبد، کلیه) و همه شاغلین آسیب پذیر و افرادی که دارای سابقه بیماری زمینه‌ای قلبی و عروقی، ریوی، دیابت، بیماری‌های کلیوی، کبدی، سرطانی هستند شامل دورکاری می‌شوند.
حبیبی گفت: اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری و سلامت شهروندان و مهار بیماری کرونا تا پایان هفته اجرایی خواهد شد.
معاون سیاسی استاندار بیان کرد: از مدیران دستگاه‌های اجرایی درخواست می‌شود موضوع خدمات رسانی به شیوه الکترونیکی را در دستور کار قرار دهند تا شهروندان دچار مشکل نشوند.
حبیبی اظهار داشت: از شهروندان درخواست می‌کنیم از مراجعه غیرضروری به دستگاه‌های اجرایی خودداری کنند و مراقب سلامت خود باشند.
وی اضافه کرد: بار دیگر از شهروندان انتظار داریم از خروج غیر ضروری از منزل برای خرید و حضور در مکان‌های شلوغ جدا خودداری کنند تا سلامت خود و دیگران را با خطر نیندازند.
حبیبی گفت: تمامی اقدامات لازم برای کاهش آسیب‌های ناشی از بیماری کرونا در استان اتخاذ شده اما همه این برنامه‌ها تنها با مشارکت مردم به نتیجه می‌رسد.
وی از والدین خواست ضمن برنامه ریزی برای فرزندان خود زمینه استفاده آنها از برنامه‌های تحصیلی شبکه آموزش را مهیا کنند تا کودکان از تحصیل عقب نمانند.