خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضا خیرخواه به همراه تیم ملی ژیمناستیک عازم باکو می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 اسفند 1398 - 11:31
قزوین- تیم ملی ژیمناستیک بزرگسالان هنری کشورمان با هدایت رضا خیرخواه سرمربی قزوینی برای کسب سهمیه رقابت‌های المپیک عازم باکو می شود.
ملي،تيم،بسكتبال،تمرينات،آماده

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی ژیمناستیک هنری بزرگسالان کشورمان که با هدایت رضا خیرخواه سرمربی قزوینی تمرینات آماده سازی خود را در ترکیه پیگیری می‌کنند، در رقابت‌های جام جهانی باکو به میدان می‌رود.
رقابت‌های جام جهانی باکو که یکی از مراحل گزینشی المپیک محسوب می‌شود از ۲۲ تا ۲۵ اسفند برگزار می‌شود.
تمرینات تیم ملی بسکتبال بانوان لغو شد
‌فاطمه آقازادگان کاپیتان تیم دسته یکی شورا و شهرداری قزوین و سایر ملی پوشان قرار بود در دومین اردوی آماده سازی تیم ملی بسکتبال سه نفره دختران شرکت کننده، به دلیل پیشگیری از کرونا تمرینات ملی پوشان لغو شد.
تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان برای حضور در مسابقات هند و کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو خود را آماده می‌کند.