خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد شدید بولتون از توافق آمریکا با طالبان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 10 اسفند 1398 - 21:33
مشاور سابق امنیت ملی دولت ترامپ با انتقاد شدید از توافق آمریکا با طالبان، آن را مشابه توافقاتی دانست که در دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا منعقد می‌شد.
طالبان،توافق،افغانستان،آمريكا،توافقنامه،دانسته

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی توییتری با انتقاد شدید از توافق این کشور با گروه طالبان افغانستان آن را آن را مشروعیت بخشیدن به تروریست‌ها دانسته و گفت این توافق مشابه توافقاتی است که در دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا منعقد می‌شد.
بولتون نوشت: «امضای این توافقنامه با طالبان، ریسکی غیرقابل قبول برای جمعیت غیرنظامی آمریکاست.
این یک معامله اوباماگونه است.
مشروعیت‌بخشی به طالبان، به تروریست‌های داعش و القاعده و به طور کلی به دشمنان آمریکا، پیامی غلط ارسال می‌کند.»
بیشتر بخوانید:
توافقنامه صلح طالبان و آمریکا ساعت ۶ بعد از ظهر امروز به وقت افغانستان، در هتل شرایتون دوحه قطر به امضاء رسید.
اشرف غنی، رئیس‌جمهور افغانستان توافق با طالبان را مشروط دانسته و پایداری توافقنامه صلح را به دست از جنگ کشیدن این گروه منوط کرده است.
این در حالی است که رهبر طالبان توافق برای خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان را کامیابی بزرگی برای مردم این کشور دانسته و گفت هیچ فردی نباید این توافق را نقض کند و همه باید در این مورد خود را مکلف بدانند.
انتهای پیام/