خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰۰ مأموریت توسط اورژانس گیلان انجام شده است

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 20:37
رشت- رئیس اورژانس گیلان با اشاره به ثبت ۳۰ هزار تماس با مرکز فوریت های پزشکی ۱۱۵ استان، گفت: در روزهای گذشته ۳ هزار مأموریت توسط اورژانس گیلان انجام شده است.
اورژانس،گيلان،كرونا،اشاره،داده_شده_است

دکتر پیمان اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آماده باش تمام ۶۲ پایگاه اورژانس گیلان برای مقابله و کنترل ویروس کرونا، اظهار کرد: نحوه برخورد با بیماران مبتلا به ویروس کرونا به پرسنل اورژانس ابلاغ و آموزش داده شده است.
وی با بیان اینکه در شهر رشت ۴ دستگاه آمبولانس برای حمل بیماران مشکوک به کرونا اختصاص داده شده است، گفت: در سایر شهرستان‌ها نیز آمبولانس‌های اضافی برای پشتیبانی در نظر گرفته شده تا سایر آمبولانس‌ها آلوده نشود.
رئیس اورژانس گیلان با اشاره به ثبت ۳۰ هزار تماس با مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ اورژانس استان، ادامه داد: بیش از سه هزار مأموریت توسط اورژانس گیلان نیز طی روزهای انجام شده است.
وی به افزایش ۴۰ درصدی مأموریت‌های اورژانس گیلان در یک هفته گذشته اشاره و تاکید کرد: شهروندان فقط برای موارد اورژانسی با ۱۱۵ تماس بگیرند.