سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان اداره دانشگاه یاسوج با اعتبارات سازمان مدیریت وجود ندارد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 19:44
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: با اعتبار سازمان مدیریت و برنامه ریزی نمی‌شود دانشگاه را اداره کرد و باید به‌فکر درآمد‌زایی باشیم.
دانشگاه،ياسوج،بويراحمد،روشنفكر،هيئت،علمي،استان،مشكلات،عنوان، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، احمد عریان در بازدید مهدی روشنفکر منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون از دانشگاه یاسوج با بیان اینکه با اعتبار سازمان مدیریت و برنامه ریزی امکان اداره دانشگاه وجود ندارد و باید بفکر درآمد زایی باشیم، اظهار داشت: سال 96 تنها 6 طرح پژوهشی در دانشگاه یاسوج داشتیم که هم اکنون به 80 طرح رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این وضعیت رضایت‌بخش نیست و باید 10 برابر این تعداد طرح پژوهشی و ارتباط با صنعت داشته باشیم، عنوان کرد: دانشگاه یاسوج در بسیاری از شاخص‌های ملی، داخلی و بین المللی جزو دانشگاه‌های برتر است.
رئیس دانشگاه یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: در شاخص جهان اسلام جزو 10 دانشگاه برتر جامع کشور هستیم و در شاخص تایمز بعد از بررسی 13 موضوع در کشور رتبه دوم و در دنیا رتبه 500 را داریم.
عریان خاطرنشان کرد: این جای سوال بوده که چگونه استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن 20 درصد نفت و گاز، مزیت‌های گردشگری، منابع طبیعی و گیاهان دارویی و صنایع دستی باید جزو استان‌های کمتر برخوردار باشد و کی باید این واژه برداشته شود و باید مسئولان پاسخگوی این محرومیت باشند.
منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون نیز در نشست با هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج با گرامی‌داشت یاد و خاطره مرحوم دکتر عسکریان گفت: از تلاش‌ مسئولان سابق و فعلی دانشگاه یاسوج ، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برای ارتقای شاخص‌ها در زمینه‌های مختلف تشکر می‌کنم.
مهدی روشنفکر افزود: دانشگاه یاسوج به عنوان دانشگاه مادر استان کهگیلویه و بویراحمد جایگاه ویژه‌ای دارد و در واقع جایگاه علمی بالایی در سطح کشور و حتی در سطح بین المللی دارد که تلاش مسئولان و اعضای هیئت علمی برای ارتقای جایگاه این دانشگاه جای تقدیر دارد.
وی عنوان کرد: بعد از ملاقات حضوری و تشکر از مجموعه دست اندرکاران و متولیان برگزاری انتخابات و تامین امنیت، دانشگاه یاسوج را به عنوان اولین دستگاه برای یک ملاقات و دیدار رسمی انتخاب کردم واین بخاطر اهمیت وانتظاری بوده که ما از دانشگاه مادر استان داریم.
روشنفکر ادامه داد: با مجموعه دانشگاه و دانشگاهیان غریبه نیستم و شناخت خوبی از دانشگاه دارم؛ اگر دانشگاه را در سه بخش به هم پیوسته اعضای هیئت علمی، دانشجویان، و کارمندان در نظر بگیریم ما و دانشگاه توقعات و انتظاراتی از یکدیگر داریم که در بخش دانشجویان فعلا به جزئیات موضوع تا در فرصتی و جلسه‌ای دیگر وارد نمی‌شویم.
وی با اشاره به ضرورت همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی وزارت‌خانه‌ها، ادامه داد: خیلی مشتاقیم بحث شهرک اساتید دانشگاه به مرحله عملیاتی برسد و کارمندان در حوزه معیشتی، تبدیل وضعیت و...
مطالباتی دارند که می توان برای حل مشکلات آنان پیگیری‌های لازم را انجام داد.
روشنفکر انتظار می‌رود دانشگاه برای رفع مشکلات جامعه فعال تر، پیش قدم و پرچم‌دار شود، ادامه داد: دست شما را به گرمی می‌فشارم که برای حل مشکلات آستین بالا بزنید و برای کمک به توسعه راهکار ارائه دهید و ما نیز برای اجرایی شدن این راهکارها با تمام توان پیگیری می‌کنیم.
منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس یازدهم با بیان اینکه جایگاه و نقش دانشگاه در کمک به توسعه انکارناپذیر است، بیان کرد: استفاده از نیروی انسانی توانمند در این استان مغفول مانده در صورتی مهمترین آیتم برای کمک به توسعه استفاده از نیروی انسانی متعهد و متخصص است.
روشنفکر با تاکید بر اینک خط کشی‌های سردسیری و گرمسیری، سفلی و علیا باید حذف شود، گفت: بسیاری از مشکلات امروز در جامعه به دلیل وجود مدیران ناکارآمد و فاقد دانش شغلی لازم در 4 دهه اخیر بوده زیرا مواهب خدادادی کم نظیر این استان از جمله نفت سیاه در گچساران، گیاهان دارویی، آب و گردشگری استفاده بهینه نشده است.
روشنفکر در حاشیه این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: اگر امروز در دانشگاه حضور پیدا کردم برای این بود که از دانشگاه درخواست کنم نه مثل دیگران دستور دهم، نیامده‌ام به دانشگاه فرمان دهم بلکه آمده‌ام فرمانبرداری کنم و با کمال تواضع میگم این مایه افتخار که فرمانبر دانشگاه باشیم.
وی گفت: ما دوست داریم دانشگاه و مجموعه هیئت علمی به عنوان یک اتاق فکر، یک اتاق سیاستگذاری برای حل مشکلات تلاش و ورود کند، این در حقیقت رسالت اصلی دانشگاه‌های باید باشد.
انتهای پیام/541/ ز