خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سروش: نقش اصلی مبارزه با کرونا بر عهده مردم است

ایسنا | سیاسی، اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 اسفند 1398 - 15:35
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت موظف به فراهم آوردن بسترهای بهداشتی برای مقابله با کرونا است گفت که نقش اصلی مبارزه با کرونا بر عهده مردم است.
كرونا،اصلي،هفته،بسترهاي،ويروس

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت موظف به فراهم آوردن بسترهای بهداشتی برای مقابله با کرونا است گفت که نقش اصلی مبارزه با کرونا بر عهده مردم است.
به گزارش ایسنا، ابوالفضل سروش نماینده تهران در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: «هفته سختی در پیش است هرچند دولت موظف به فراهم آوردن بسترهای بهداشتی برای مقابله با کرونا ویروس است، اما نقش اصلی مبارزه در این میدان بر عهده مردم است، دوری از اجتماعات و رفت و آمدهای غیر ضرور در شهر مهمترین فاکتور در کاهش شیوع و ابتلا به این ویروس است.»
اخیرا سعید نمکی وزیر بهداشت گفت: واقعیت این است که هفته سختی را در پیش داریم و با بررسی اپیدمیولوژیک از رصدهای ملی و بین المللی روند را به گونه ای می‌بینیم که پیک اصلی کرونا در هفته و روزهای آتی است.
انتهای پیام