خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌ها در خصوص اطلاع‌رسانی کرونا دقت کافی داشته باشند

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 15:34
زنجان-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تاکید کرد: رسانه‌های استان باید در خصوص اطلاع‌رسانی کرونا دقت کافی داشته باشند.
استان،جامعه،كرونا،كرباسي،عزم،زنجان

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه کرباسی ظهر شنبه در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان که در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه امروز شاهد عزم همگانی در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در استان هستیم، افزود: همین عزم باید در همه بخش‌های جامعه وجود داشته باشد تا به سلامت از این برهه عبور کنیم.
وی یکی از تاثیرگذارترین ارکان جامعه در شرایط کنونی را رسانه‌ها دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها در این زمینه نقش به‌سزایی دارند، به همین خاطر معتقدیم رسانه‌های استان باید دقت نظر لازم و کافی را در راستای اطلاع‌رسانی توصیه‌های بهداشتی و آموزشی داشته باشند.
کرباسی با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که رسانه‌ها باید بیش از گذشته به رسالت ذاتی خود پایبند بوده و آن را در اولویت کار حساس خود قرار دهند، ادامه داد: رعایت اطلاع‌رسانی صحیح و به دور از هرگونه اغراق در خصوص بیماری کرونا، یکی از نیازهای جامعه امروز در شرایط کنونی است که ما از رسانه‌ها این انتظار را داریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: اگر اطلاع‌رسانی‌ها در خصوص بیماری کرونا صحیح و دقیق باشد، کاهش نگرانی در جامعه را به دنبال خواهد داشت.