خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمار مبتلا به کرونا‌ تاکنون در بهبهان شناسایی نشده است / مردم به شایعات توجه نکنند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 14:32
دانشکده علوم پزشکی شهرستان بهبهان اعلام کرد: تا کنون 17 مورد بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان شهیدزاده بهبهان مورد معاینه و غربالگری قرار گرفته است.
بهبهان،مشكوك،بيمار،بيمارستان،كرونا،شهيدزاده،اهواز

فضل اله چمن در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بهبهان اظهار داشت: تاکنون 17 مورد بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان شهیدزاده بهبهان مورد معاینه و غربالگری قرار گرفته است، که علائم برخی از آن‌ها پس از چند روز رضایت بخش بوده و با نظر پزشک متخصص عفونی مرخص شده‌اند.
وی افزود: در حال حاضر 7 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان شهیدزاده بهبهان در قرنطینه کامل و تحت مراقبت و درمان قرار دارند، و از آزمایشات ارسال شده به مرکز جواب 3 آزمایش دریافت شده که منفی است پس تا کنون هیچ مورد بیمار کرونای مثبتی در بهبهان وجود ندارد.
مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی بهبهان در پاسخ به شایعات شب گذشته بیان کرد: شب گذشته نیز یک مورد مشکوک (بدون تست مثبت) ساکن اهواز که به بهبهان مراجعه کرده بود تحت مراقبت و حفاظت کامل توسط تیم فوریت‌های پزشکی بهبهان به بیمارستان رازی اهواز اعزام شد.
وی گفت: شهروندان عزیز با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و جلوگیری از ترددهای غیر ضروری و همچنین عدم شرکت در اجتماع‌ها، در مبارزه با این بیماری و عدم شیوع آن همیار نیروهای بهداشتی درمانی باشید.
انتهای پیام/332/ش