سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساعت کاری ادارات تهران کاهش یافت

فارس | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 14:29
سخنگوی استانداری تهران از کاهش ساعات کاری ادارات به مدت ۳ ساعت در کلان شهر تهران به دلیل مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
تهران،ادارات،ساعات،كاري،ساعت،كرونا

سخنگوی استانداری تهران از کاهش ساعات کاری ادارات به مدت ۳ ساعت در کلان شهر تهران به دلیل مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
امین بابایی سخنگوی استانداری تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس از کاهش ۳ ساعته ساعات کاری کلان شهر تهران به دلیل مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
وی تشریح کرد: ساعات کاری ادارات در کلان شهر تهران از ساعت ۸ تا ۱۳ معین و ساعات کاری ادارات با شش روزکاری در شهرستان‌های تهران به ۸ الی ۱۲ تغییر یافت.
سخنگوی استانداری تهران بیان داشت: با دستور استاندار تهران در ستاد ویژه مبارزه با کرونا حوزه طبخ و توزیع غذا به علت کنترل بیشتر بیماری به جز موارد استثنا در ادارات دولتی متوقف و یک ساعت نماز و نهار کارمندان نیز به ۲ ساعت مصوت ستاد اضافه شد.
بابایی تأکید کرد: افراد آسیب‌پذیر و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، قلبی و عروقی،‌ بیماری‌های کبدی مزمن، ریوی، بیماران کلیوی و افراد با سابقه سرطان و نقص‌ ایمنی مادرزادی یا اکتسابی با سابقه مصرف طولانی کورتون با استفاده از مرخصی استعلاجی، حداقل زمان لازم برای حضور در محل کار را خواهند داشت.
انتهای پیام/