خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیلاب بیش از یک میلیارد تومان به زیرساخت‌های آب روستایی پلدختر خسارت زد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 12:19
رئیس آب وفاضلاب روستایی پلدختر با بیان اینکه سیلاب بیش از یک میلیارد تومان به زیرساخت‌های آب روستایی خسارت وارد کرد گفت: آب شرب مجتمع چم حیدر معمولان امرور وصل می‌شود.
آب،چم،حيدر،مجتمع

مرتضی کائیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر با بیان اینکه آب شرب مجتمع چم حیدر معمولان قطع است اظهار داشت: لوله‌های آب شرب مجتمع چم حیدر شامل شش روستای چم مورت بن کشکه، بن تومان دو وسه، دول گپ، چم قلندر و دمرود بر اثر سیلاب تخریب شده که به محض بازگشایی راه ارتباطی اکیپ‌های آبفار در منطقه حاضر شده و نهایت تلاش خود را خواهیم کرد که آب شرب مجتمع چم حیدر امروز وصل شود.
وی با بیان اینکه نیروهای آب و فاضلاب روستایی هم اکنون هم در حال کار بر روی مجتمع چم حیدر معمولان هستند افزود: لوله‌های آب شرب از رودخانه رد شده و فقط اتصال آنها باقی مانده است که تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا آب مجتمع چم حیدر وصل شود.
رئیس آب وفاضلاب روستایی پلدختر عنوان کرد: سیلاب بیش از یک میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌های آب روستایی شهرستان پلدختر وارد کرده است.
انتهای پیام/646/ح