خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأثیر ویروس کرونا بر زندگی مردم از زبان پناهیان +فیلم

فارس | فرهنگی و هنری | شنبه، 10 اسفند 1398 - 11:45
حجت‌الاسلام پناهیان گفت: ویروس کرونا به ما می‌گوید تا مراقبت را افزایش دهیم و این نیاز تمام زندگی است. مراقبت کردن ما اگر به جایی برسد که به‌دنبال کسب رضایت خدا باشیم، خدا برای ما راه باز می‌کند تا از مشکلات نجات یابد.
مراقبت،خدا،تقوا،ويروس،نجات،پناهيان،خداوند،زمين

حجت‌الاسلام پناهیان گفت: ویروس کرونا به ما می‌گوید تا مراقبت را افزایش دهیم و این نیاز تمام زندگی است.
مراقبت کردن ما اگر به جایی برسد که به‌دنبال کسب رضایت خدا باشیم، خدا برای ما راه باز می‌کند تا از مشکلات نجات یابد.
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان طی یک سخنرانی اظهار داشت: امام محمدباقر (ع) در نامه‌ای به سعد می‌فرمایند: تقوا سبب می‌شود که شما تلف نشوید، سرمایه‌ها و ‌استعدادهای شما از بین نرود و غنیمتی برای آخرت شما خواهد شد.
نوح و یارانش با تقوا نجات پیدا کردند و صالح و قومش با تقوا نجات یافتند.
تقوا به معنای مراقبت است.
وی با اشاره به اینکه در این جریان شیوع ویروس کرونا پزشکان مدام می‌گویند که مراقبت کنید و دست‌های خود را بشویید، روبوسی نکنید و دست خود را هر جایی نزنید، تصریح کرد: مراقبت بد نیست، برخی اهلش نیستند زمانی که انجام می‌دهند حس تازه‌ای پیدا می‌کنند.
پناهیان با اشاره به تفاوت مراقبت‌های عادی با تقوا گفت: مراقبت عادی یعنی کورمال کورمال دست بکشی روی زمین تا به جایی برخورد نکنی یا دیگر مراقبات‌های بهداشتی زندگی یا مراقبت در رانندگی برای جلوگیری از تصادف و این سطح حداقلی مراقبت است.
یک زمان هم مراقبت برای زمین نیفتادن حرف خداوند است.
در روایتی از امیرالمومنین (ع) داریم هرکس مراقبت کند امر خداوند را خدا از او مراقبت خواهد کرد و اثر مراقبت خدا از ما بسیار بیشتر از مراقبت ما از خود است.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: امام باقر (ع) می‌فرماید: «إِنَّ اللهَ عَزَّوَجلَّ یَقِی بِالتَّقْوَی عَنِ الْعَبْدِ مَا عَزَبَ عَنْهُ عَقْلُهُ؛ خداوند عزیز و جلیل به واسطه تقوا آنچه را که عقل بنده به آن نمی‌رسد، از وی دور می‌گرداند» ما امروز نمی‌دانیم کدام محیط ویروس دارد؟
این ویروس به ما می‌گوید تا مراقبت را افزایش دهیم و این نیاز تمام زندگی است.
مراقبت کردن ما اگر به جایی برسد که به‌دنبال کسب رضایت خدا باشیم، خدا برای ما راه باز می‌کند تا از مشکلات نجات یابد.
وی اضافه کرد: فردی که مشکلاتش زیاد شد، باید سطح مراقبت را افزایش دهد، نماز را اول وقت‌تر بخواند و با دقت‌تر آن را به جا بیاورد.
اینکه انسان مراقبت کند تا حرف خدا زمین نیفتد، تمام منافع دنیایی‌اش بهتر تأمین می‌شود.
فیلم این سخنرانی را اینجا بشنوید:
انتهای پیام/