خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظرسنجی پرسپولیس برای انتخاب نام اختصاری

مشرق | ورزشی | شنبه، 10 اسفند 1398 - 10:48
باشگاه پرسپولیس برای اعلام نام اختصاری این باشگاه برای ارسال به AFC، بین هوادارانش نظرسنجی گذاشت.
اختصاري،باشگاه،كنفدراسيون

به گزارش مشرق، کنفدراسیون فوتبال آسیا به تازگی در نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس و دیگر تیم‌ها خواسته به معرفی اختصاری نام باشگاه خود (سه حرف) اقدام کنند.
هدف این کنفدراسیون این است تا پس از این در اعلام نتایج و درج اسامی تیم‌ها در مسابقات داخلی و بین المللی از همین اسامی اختصاری و مورد تأیید باشگاه‌ها استفاده کند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد نام اختصاری باشگاه بزرگ پرسپولیس نام اختصاری «PER» را پیشنهاد داده، اما باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفته برای انتخاب نام اختصاری از بین «PER» و «PRS» بین هواداران نظرسنجی برگزار شود و تصمیم نهایی در صورت داده شدن مهلت بیشتر به AFC اعلام شود.