خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری شکارچیان متخلف در مجن/ لاشه گوسفند وحشی کشف شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 10:36
شاهرود - رئیس اداره محیط‌زیست شاهرود بابیان اینکه با هوشیاری مأموران شکارچیان متخلف در مجن شناسایی و دستگیر شدند، گفت: از این افراد لاشه گوسفند وحشی، دوربین شکاری و اسلحه کشف شد.
شكارچيان،مأموران،بابيان،شاهرود،مجن،قربان،لو،يگان،گوسفند

علی‌اکبر قربان لو در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه جمعه وجود گروهی از شکارچیان در منطقه تپال شاهرود گزارش و مأموران یگان حفاظت عازم منطقه شدند، ابراز داشت: مأموران یگان حفاظت درراه‌های ورودی و خروجی از شکارگاه‌های موردنظر در ساعت ۱۳ به‌صورت نامحسوس کمین زده که نزدیک ساعت ۱۷ شکارچیان وارد جاده شاهرود _ مجن شدند.
وی بابیان اینکه مأموران دستور توقف خودروی شکارچیان را داده و برای چند لحظه متخلفان توقف کردند، افزود: شکارچیان به‌محض شناختن رئیس اداره اقدام به فرار کردند که مأموران با تعقیب و گریز در داخل شهر مجن پس از چند دقیقه خودروی سواری را متوقف کردند.
رئیس اداره محیط‌زیست شاهرود بابیان اینکه یکی از شکارچیان پس از برداشتن کوله‌پشتی حامل گوشت شکار فرار کرد، ابراز داشت: با هوشیاری نیروها و تعقیب و گریز، وی کوله‌پشتی را انداخته و متواری شد که بلافاصله مورد شناسایی قرار گرفت.
قربان لو در ادامه تصریح کرد: از متخلفان لاشه یک رأس گوسفند وحشی ماده و جگر تازه، کله‌پاچه و دوربین شکاری و اسلحه گلوله‌زنی مجاز از آن‌ها کشف و متهمان برای سیر مراحل قضائی تحویل نیروی انتظامی شدند.
وی بابیان اینکه جریمه هر رأس گوسفند وحشی ماده ۷۵ میلیون تومان به همراه چند ماه زندانی، ضبط سلاح و دیگر جرایم جایگزین است، افزود: علیرغم این جرایم باید گفت خسارت وارده به محیط‌زیست ناشی از شکار و صید غیرمجاز به هیچ عنوان قابل جبران نیست لذا از مردم و جوامع بومی تقاضا می‌شود به‌محض مشاهده موارد مشکوک بلافاصله به محیط‌زیست یا نیروی انتظامی اطلاع دهند.