افزایش 30 درصدی میزان تولید قارچ در خراسان شمالی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افزایش 30 درصدی میزان تولید قارچ در این استان خبر داد.

ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افزایش 30 درصدی میزان تولید قارچ در این استان خبر داد.
دکتر عبدالله یوسفی در گفت و گو با ایسنا گفت: سالانه بیش از 550 تن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی این استان تولید می شود که در سال جاری با بهره برداری از دو واحد پرورش و تولید قارچ خوراکی میزان تولید نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است .
وی افزود: این میزان قارچ خوراکی در 48 واحد تولید می شود که چهار واحد آن صنعتی و بقیه در قالب مشاغل خانگی است .
یوسفی میزان اشتغال مستقیم در واحدهای پرورش قارچ استان را 80 نفر، و ارزش اقتصادی این محصول را هفت میلیارد تومان بیان کرد و ادامه داد: قارچ تولید شده استان علاوه بر مصرف داخلی به سایر استانهای همجوار نیز صادر می شود.
وی بهبود کمی و کیفیی تولید قارچ را مشروط به استفاده از پارامترهای متعددی از قبیل کیفیت کمپوست، اسپان یا بذرانتخاب شده و ایجاد عوامل محیطی مطلوب (تامین دما و رطوبت) در سالنها عنوان کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با اشاره به این که قارچ تولیدی استان بیشتر از نوع دکمه ای است گفت: در راستای حمایت از تولید و ارتقاء دانش فنی بهره برداران اقدامات لازم جهت تسهیل درامور صدور مجوزهای تاسیس و بهره برداری ، تامین تسهیلات برای طرح های تولید و توسعه و برگزاری کلاس های آموزشی با همکاری سایر دستگاه ها (اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فنی و حرفه ای و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی) انجام شده است.
انتهای پیام