هیچ قدرتی بالاتر از قدرت رسانه نیست
منتخب مردم فریمان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ قدرتی بالاتر از قدرت رسانه نیست.

ایسنا/خراسان رضوی منتخب مردم فریمان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ قدرتی بالاتر از قدرت رسانه نیست.
احسان قاضیزاده در نشستی با اصحاب رسانه در محل صدا و سیمای مرکزی استان خراسان رضوی در خصوص فسادستیزی اظهار کرد: ما در عرصه فسادستیزی باید جزئینگر باشیم در همین خراسان رضوی چندین مدیرکل فاسد داشتیم.
یک پایه فسادستیزی رسانه است.
اگر نماینده، قاضی و یا مدیرکل فاسدی وجود دارد باید معرفی شود و حتی اگر کسی خارج از اینها نیز باشد مانند مافیاهای ثروت و قدرت باید معرفی شود.
وی ادامه داد: سرمایه بیش از ۷۵ هزارمیلیارد تومانی در بانکهای استان در گردش است که این پولها وارد موسسات مالی و اعتباری و کانونهای ثروت و قدرت میشود و از یک سمت میتواند در بدنه نمایندگان دستگاههای اجرایی و قضایی وارد شود و اینها همگی باعث ایجاد آسیبهایی میشود.
منتخب مردم فریمان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رسانهها علاوه بر اینکه نیروهای فاسد را معرفی میکنند باید با جزئینگری نیروهای کارآمد، جهادی و پاکدست را نیز معرفی کنند.
قاضیزاده عنوان کرد: باید ضمن حذف قوانین زائد که بیشتر مانند چوبی لای چرخ مردم است، کارآمدی خود را بیشتر کنیم و در عین حال بعد نظارت خود را با کمک رسانهها تقویت کنیم چراکه هیچ قدرتی بالاتر از قدرت رسانه نیست.
وی خاطرنشان کرد: ما نماینده مردم هستیم و مشکلات و خواستههای مردم هم زیاد است و شاید مشکلات و خواستههای خود از دولت، قوه قضائیه، شهرداری و دهیاری را هم از نماینده مجلس بخواهند.
دلیل این امر این است که خیلی از درها به روی مردم بسته است و مردم نمیتوانند مشکلات خود را بیان کنند و همچنین در خیلی از موارد از بالا به پایین به آنها نگاه میشود، بنابراین مردم چارهای ندارند جز اینکه نماینده خود را مخاطب قرار بدهند.
در ادامه، حسین عباسزادهامامی، منتخب مردم چناران، طرقبه و شاندیز در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اصلاحات قانونی در گام دوم انقلاب ادامه داد: در بیانیه گام دوم انقلاب رهبری اهم مشکلات کشور را در دو حوزه فرهنگ و اقتصاد خلاصه میکنند.
مشکلاتی که در این حوزهها وجود دارد ناشی از دو مساله است یکی نارسایی قانون که در برخی موارد قانون اصلاح و نارساییها حذف شود، مساله دیگر نظارت بر اجرای قانون است، ۵۰ درصد کار مجلس نظارت بر اجرای قانون است.
راهکار درستی را در اقتصاد برای خودمان ترسیم نکردیم
در ادامه علی آذری، منتخب مردم قوچان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خصوص پرداختن به اقتصاد در گام دوم انقلاب اظهار کرد: اقتصاد برای ما یک نقطه هدفمند و ارزشی است اما ما راهکارهای درست را برای خودمان ترسیم نکردیم.
استناد من بیانیه گام دوم انقلاب و این سند راهبردی است که در آنجا گفته شده اقتصاد برای ما هدف نیست اما نقطه کلیدی است.
وی ادامه داد: ما اگر یک درصد جمعیت جهان را داریم، هفت درصد منابع جهان راداریم پس مردم بدانند ما در بحث تحریم مشکلی نداریم آن چه که برای ما منشا مشکل شده، این است که اعتماد به نفس وجود ندارد.
منتخب مردم قوچان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر ما از اقتصاد صحبت میکنیم باید فرهنگ اقتصادی و فرهنگ خلق ثروت را بین مردم ترویج بدهیم.
ما مدلهایی را از سند تحول در جاهایی که بودیم، ترسیم کردیم.
اول اینکه اگر میخواهیم اقتصادمان توسعهای داشته باشد اصل اقتصاد مقاومتی و توجه به مردمی کردن اقتصاد باید اولویت ما باشد.
آذری اضافه کرد: استفاده از تجارب موفق میتواند خیلی از هزینههای ما را کاهش دهد.
ما میدانیم که اگر از توسعه صحبت میکنیم، ظرفیت شناسی، جمعیت شناسی، مردم شناسی و مجزا کردن خلاقان توسعه میتواند راهگشا و کاربردی باشد.
وی درخصوص انواع مداخلهگران اقتصادی گفت: توجه ویژه به مداخله گران اقتصادی باید اولویت ما در مجلس باشد.
مداخلهگران اقتصادی باید به دو بخش دولت و بخش انتفاعی که خیرین اقتصادی هستند و میتوانیم از آنها بهرهمند شویم، تقسیم شود.
من معتقدم که ما هیچ کمبودی مگر در تفکر و مدیریت نداریم.
منتخب مردم قوچان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی درمورد نقش رسانه در تحولات اجتماعی عنوان کرد: هیچ تحولی در جامعه ایجاد نمیشود مگر اینکه ابتدا بتوانیم خودمان را متحول کنیم و رسانه میتواند این کار را انجام دهد و به طور کل خاستگاه تحولات اجتماعی به رسانه باز میگردد.
آذری افزود: رسانه بازوی توانمندی میان مسوولان و مردم است و تا زمانی که از رسالت رسانه غافل باشیم نمیتوانیم ارتباط قوی بین خودمان و مردم ایجاد کنیم.
در ادامه، بهروز محبی نجمآبادی منتخب مردم سبزوار در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره نقش مهم رسانه برای کمک به مسوولین و نمایندگان ادامه داد: رسانه میتواند از کانالیزه شدن نماینده جلوگیری کند، ممکن است رسانه ابعادی را ببیند که ما از آن غفلت کردهایم و این میتواند به نماینده و مسوولان کمک جدی کند.
وی افزود: شیوه و خروجی کار ما باید به گونهای باشد که حضور مردم را واقعی کنیم.
اعتماد اجتماعی یک مساله جدی است.
منتخب مردم سبزوار در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بحث نشستهای خبری برای نمایندگان بسیار مهم است بدین صورت که زمانبندی مشخصی وجود داشته باشد که نماینده بداند در معرض افکار عمومی قرار دارد.
محبی نجمآبادی در مورد وابستگی برخی رسانهها به کانونهای قدرت گفت: در برخی موارد به ویژه در فضای مجازی شاهد وابستگی رسانهها به کانونهای قدرت هستیم که آنها را به ابزار انتشار تبدیل میکند و آن را از مسیر حق و عدالت خارج میکند.
وی بیان کرد: بحث سواد رسانهای یکی از رسالتهای مهم رسانه ملی است.
هنوز عدهای از مردم ما تحت تاثیر فضاهای خاص قرار میگیرند و موارد خلاف واقع را باور میکنند.
محبی نجمآبادی درخصوص نقش رسانهها در ایجاد فضای امید عنوان کرد: رسانهها باید کمک کنند موانع سرمایهگذاری شناسایی شود و نمونههای موفق را معرفی کنیم و بتوانیم فضای امید را به جامعه برگردانیم.
انتهای پیام