تخریب و بازسازی ۶۵ درصد مدارس استان همدان
همدان - مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان از تخریب، بازسازی و مقاومسازی ۶۵ درصد مدارس استان همدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان؛ فرزاد تیموری اظهار کرد: در برنامه پنجم توسعه کشور ۵ میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق ذخیره ارزی برای تخریب، بازسازی و مقاومسازی مدارس فرسوده در سطح کشور تعیین شد که کار اجرایی آن از سال ۸۶ در کشور و نیز استان همدان آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه نیز این موضوع مورد توجه قرار گرفت، گفت: در این برنامه برای تخریب، بازسازی و نوسازی مدارس ۳ میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان همدان با بیان اینکه از سال ۸۶ از محل این اعتبار با توجه به وضعیت مدارس استان بر اساس شناسنامه فنی مدارس توزیع اعتبارات انجام شده است، افزود: عملکرد خوبی در این راستا در قالب برنامه تخریب، بازسازی، و نوسازی داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۵ درصد از مدارس استان همدان دارای پایداری هستند و نیاز به تخریب، بازسازی و مقاومسازی ندارند، خاطرنشان کرد: ۳۵ درصد از تخریب، بازسازی و مقاومسازی مدارس باقی مانده که امیدواریم طبق برنامه ۶ توسعه کشور از محل منابع استانی و ملی و کمکهای خیرین مدرسهساز انجام شود.
تیموری افزود: امسال ۹.۵ میلیارد تومان اعتبار تخریب، بازسازی و نوسازی مدارس در سطح استان داریم که در تمام شهرستانها تعریف شده است.