خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونق تولید در لرستان نباید شعاری باشد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 09:30
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی لرستان با ابراز این عقیده که رونق تولید در این استان بیشتر جنبه فانتزی و شعاری دارد، تاکید کرد: در یک فعالیت تولیدی هزینه‌های نامشهود، غیرقابل پیش‌بینی و مضاعف که هرکدام تعریف خاص خود را دارند، خارج از ‌محدوده و یا بهتر بگوییم چندین برابر استاندارد است.
فعاليت،لرستان،ناصر،رئيسه،اتاق،بازرگاني،عضو،هيات،استاندارد،تأمين

ایسنا/لرستان عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی لرستان با ابراز این عقیده که رونق تولید در این استان بیشتر جنبه فانتزی و شعاری دارد، تاکید کرد: در یک فعالیت تولیدی هزینه‌های نامشهود، غیرقابل پیش‌بینی و مضاعف که هرکدام تعریف خاص خود را دارند، خارج از ‌محدوده و یا بهتر بگوییم چندین برابر استاندارد است.
احسان ناصر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قانون تجارت و به تبع قانون کار نه برآورده کننده ‌انتظارات کارفرماست و نه کارگر و کارمند، سیستم بیمه‌ای معیوب آن هم انحصاری، سیستم مالیات ستانی غیرمنصفانه، نبود زیرساخت‌های مناسب ‌صنعتی، حمل و نقلی و هزینه‌های متفاوت و خاص دیگر که احداث، ایجاد، راه‌اندازی، توسعه یا ادامه روند هر فعالیت ‌تجاری-تولیدی را در این کشور با مشکلات فراوان همراه می‌کند.

ناصر اضافه کرد: در ایران چیزی حدود ۳۰۰۰ مجوز یا اصطلاحا "امضای طلایی" وجود دارد که بخودی خود نفس هر سرمایه گذاری و فعالیت ‌اقتصادی را در نطفه خفه می‌کند.
موردی که در هیچ جای دنیا تعریف این چنینی ندارد.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی لرستان ‌ یادآور شد: قیمت گذاری‌های دولتی، نظارت‌های نامناسب، رقابت دولت با بخش ‌خصوصی در بنگاه‌داری، نبود روش‌های متنوع و استاندارد تأمین مالی، عدم ثبات در قوانین و دستورالعمل‌ها و...
از دیگر ‌عوامل مخل کسب و کار کشور است.

وی خاطرنشان کرد: همه عوامل فوق موجب می‌شود که یک فعالیت اقتصادی با وجود یارانه‌های پیدا و پنهان، هنوز هم از توجیه‌پذیری ‌لازم برخوردار نبوده و یا پس از مدتی فعالیت، از گردونه اقتصادی حذف شود.
ناصر افزود: دامنه این بحران در شهرستان‌ها و خصوصا ‌استان‌های کمتر توسعه یافته بیشتر است، چراکه در استان‌های برخوردار، بهبودهایی را در روش‌های مدیریت دولتی، حل ‌مشکلات، تأمین مالی و ...
شاهدیم اما در سایر استان‌ها این چنین نیست.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی لرستان ‌ گفت: تنها نقطه امیدواری، بهبود برخورد و مبارزه با فساد بوده که از سوی قوه قضاییه جدید درحال پیگیریست که اگر این ‌مبارزه با اصلاح روندها و بسترهای فسازدا از سوی مجلس و دولت همراه نشود، به نتیجه آن نیز نباید دلخوش بود.
انتهای پیام