خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه سرد و بارشی از یکشنبه وارد گلستان می شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 اسفند 1398 - 09:29
گرگان- مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: سامانه سرد و بارشی از یکشنبه وارد گلستان می شود.
بارش،داداشي،استان،دما،جريانات،سامانه

نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: طبق الگوهای هواشناسی امروز (شنبه) شاهد جریانات مرطوب و افزایش ابر در سطح استان خواهیم بود و دما با توجه به تقویت جریانات جنوبی افزایش خواهد یافت.
وی افزود: این پایداری هوا تا فردا بعدازظهر در سطح استان ادامه دارد اما از بعدازظهر فردا به تدریج سامانه ناپایدار از عرض های شمالی و شمال غرب وارد استان می شود و بارش ها از فردا شب آغاز می شود.
داداشی گفت: بارش ها تا روز سه شنبه ادامه دارد و هرچه به جلوتر می رویم بر شدت و گستره آن افزوده خواهد شد.
وی بیان کرد: طی این مدت کاهش ۱۴ درجه ای دما، بارش باران، بارش برف در نواحی کوهستانی و مه غلیظ را شاهد خواهیم بود.
داداشی افزود: با توجه به شدت ناپایداری مخصوصاً از روز دوشنبه در نواحی ساحلی و غربی وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود و سرعت باد به بیش از ۷۰ کیلومتر خواهد رسید.
وی گفت: طی مدت فعالیت این سامانه اختلال در تردد جاده ای، آبگرفتگی معابر و کاهش دید دور از انتظار نیست.