خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال از بهار با کاشت ۱۵ هزار مترمربع گل

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 09 اسفند 1398 - 19:59
شهردار منطقه هفت گفت: با اجرای بیش از ۱۵ هزار متر مربع گلکاری در پارکها و میادین سطح منطقه به استقبال سال نو می رویم.
منطقه،سطح،گلكاري،معصومي،ترميم،فاز،ميادين،سبز،فضاي،آب،ايجاد،شهر

ایسنا/فارس شهردار منطقه هفت گفت: با اجرای بیش از ۱۵ هزار متر مربع گلکاری در پارکها و میادین سطح منطقه به استقبال سال نو می رویم.
سعید معصومی جمعه ۹ اسفند افزود: در راستای ایجاد روحیه نشاط و شادابی و آرامش روح و روان شهروندان و مسافران نوروزی و همچنین با نزدیک شدن به بهار طبیعت هر ساله عملیات گلکاری پارک‌ها و میادین سطح منطقه انجام می‌شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، این مقام مسئول ادامه داد: عملیات کاشت گل های فصلی هرساله متناسب با شرایط آب و هوایی در سطح بوستان ها، میادین و بلوارهای اصلی انجام می شود که با توجه به ظرافت و تنوع رنگ، زیبایی و جلوه خاصی به سیمای شهری می بخشد.
معصومی گفت: در طرح گلکاری بهاره سطح منطقه از گلهای بنفشه ،رز، یاس و همیشه بهار استفاده شده است.
شهردار منطقه هفت با بیان این مطلب که ورودی های هر شهر هویت آن شهر محسوب می شود، افزود: ساماندهی و بهسازی بولوار خلیج فارس به صورت فاز به فاز اجرایی شده و در فاز اول به طول ۲.۵ کیلومتر توسط معاونت فنی و عمرانی در حال آسفالت است.
او با بیان اینکه ایجاد فضای سبز به عهده شهرداری منطقه هفت است، گفت: که در این مسیر ۸۰ اصله درخت نخل باد بزنی ۳ متری و همچنین بیش از ۱۰ هزار متر مربع چمن در این مسیر کاشته شده است.
معصومی افزود: امسال تعداد ۱۰ هزار اصله درخت از گونه های کم آب و مقاوم و متناسب با آب و هوای منطقه اعم نارنج و سرو جهت افزایش سرانه فضای سبز در سطح منطقه کاشته شده است.
وی هرس درختان و گل ها، ترمیم و ایجاد آبخور، ترمیم و کاشت چمن و حذف علف های هرز از اقدامات انجام شده در حوزه فضای سبز دانست و افزود: برای ترمیم چمن‌های سطح پارک‌ها و بولوارهای شهر خاک کود ریخته شده تا سطح پوشش مناسب برای پوشاندن ریشه های علف ها و شاخه زنی ریشه های آنها فراهم شود.
انتهای پیام