خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسلیت تل آویو به آنکارا به دلیل کشته شدن نظامیان ترکیه در «ادلب»

مهر | بین‌الملل | جمعه، 09 اسفند 1398 - 17:35
سفارتخانه تل آویو در آنکارا به مقامات ترکیه به دلیل کشته شدن شماری از نظامیان آن در «ادلب» تسلیت گفت تا بار دیگر هماهنگی ها میان ترکیه و رژیم صهیونیستی در ادلب برای افکار عمومی آشکار شود.
تركيه،صهيونيستي،رژيم،سفارتخانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، سفارتخانه رژیم صهیونیستی در آنکارا به مقامات ترکیه به دلیل کشته شدن شماری از نظامیان آن در «ادلب» تسلیت گفت.
بر اساس این گزارش، صفحه توئیتر سفارتخانه رژیم صهیونیستی در آنکارا نوشت: کشته شدن شماری از نظامیان ترکیه در ادلب ناراحت کننده بود.
ما این حادثه را به خانواده‌های جان باختگان تسلیت می‌گوئیم.
این اقدام تل آویو بار دیگر هماهنگی‌های میان رژیم صهیونیستی و ترکیه در حوادث ادلب را به افکار عمومی ثابت کرد.
گفتنی است، بامداد امروز جمعه در جریان حمله هوایی در نزدیکی روستای «الباره» واقع در «جبل الزاویه» در حومه استان ادلب ۳۴ نظامی اشغالگر ترکیه کشته شدند.