خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع 10هزار عدد انواع مواد ضدعفونی کننده در اردبیل

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 08 اسفند 1398 - 22:47
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از 10 هزار عدد انواع مواد ضدعفونی کننده در اردبیل خبر داد.
استان،ضدعفوني،مواد،اردبيل،ماسك،10،صادقي

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از 10 هزار عدد انواع مواد ضدعفونی کننده در اردبیل خبر داد.
رامین صادقی امروز هشتم اسفند در چهارمین جلسه کمیته اقتصادی ستاد پیشگیری از کروناویروس و جلسه تنظیم بازار اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی استان بخش عمده‌ای از نیازهای ما از حیث مواد ضدعفونی کننده تامین شده و در تهیه ماسک و ضدعفونی کننده هیچگونه محدویتی نداریم.
وی خاطرنشان کرد: از دیروز 3 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده از اموال تملیکی تهیه و در اختیار داروخانه‌ها و واحد ای پخش قرار گرفته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل ادامه داد: 10 هزار عدد انواع مواد ضدعفونی کننده در قالب ظروف 10 و 20 لیتری به به بازار تزریق شده است تا بازار از این مواد اشباع شود.
صادقی بیان کرد: مقرر شده تا شهرستان‌ها هم به تبع مرکز استان از این امکانات برخوردارشوند تا در شهرستان‌ها نیز محدودیتی از نظر تامین مواد ضدعفونی کننده وجود نداشته باشد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در خصوص تولید و توزیع ماسک نیز گفت: یکی از واحدهای تولیدی استان اردبیل اعلام آمادگی کرده تا ماسک 3 لایه به تعداد حداقل10 هزار عدد در روز را در اختیار واحدهای پخش قرار دهد.
به گزارش ایسنا، صادقی افزود: این میزان ماسک از طریق اتحادیه‌ها و داروخانه با قیمت مناسب در سطح استان عرضه می‌شود.
انتهای پیام