خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش استراماچونی به برگزاری دربی ایتالیا به دلیل شیوع کرونا

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 08 اسفند 1398 - 21:25
سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال درباره تحت‌تأثیر قرار گرفتن دربی ایتالیا به دلیل شیوع ویروس کرونا واکنش نشان داد.
اينتر،يوونتوس،بازي،A،تماشاگر،سري

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آندره‌آ استراماچونی در گفت‌وگو با نشریه ایتالیایی «گاتزتا دلو اسپورت» درباره ایده برگزاری دربی ایتالیا پشت درهای بسته به دلیل شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: این بدترین چیز ممکن است، اما متأسفانه باید بازی با این شرایط برگزار شود.
برگزاری بازی بدون تماشاگر البته به سود اینتر است چون ورزشگاه مملو از تماشاگر می‌تواند به ضرر رقبای یوونتوس باشد.
وی در پاسخ به این پرسش که «نتیجه بازی یکشنبه دو تیم یوونتوس و اینتر را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟»، گفت: یک - یک مساوی.
روملو لوکاکو برای اینتر و لئوناردو بونوچی برای یووه گل می‌زنند.
سرمربی پیشین اینتر درباره پیش‌بینی‌اش از قهرمان این فصل سری A خاطرنشان کرد: یوونتوس همچنان مدعی قهرمانی است، اما اگر مقابل اینتر نتیجه نگیرد و با توجه به شکستی که مقابل لیون تجربه کرد، می‌تواند اوضاع به ضررش شود.
تیم‌های یوونتوس و اینتر از ساعت 23:15 یکشنبه هفته آینده در هفته بیست‌وششم سری A ایتالیا در ورزشگاه آلیانتس مقابل هم قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/