خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم معنوی اعتکاف در استان کردستان برگزار نمی‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 اسفند 1398 - 13:55
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: به‌دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی مردم مراسم معنوی اعتکاف در استان برگزار نمی‌شود.
مراسم،استان،معنوي،اعتكاف،كردستان،كرونا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام احمد حاتمیان ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران استان با بیان اینکه هر سال همزمان با فرا رسیدن سیزدهم رجب و ایام البیض، مراسم معنوی و باشکوه اعتکاف با حضور پرشور مردم در سراسر کشور برگزار می‌شد، اظهار داشت: امسال برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، برگزاری این مراسم معنوی در کردستان لغو شده است.
وی با بیان اینکه امسال اداره‌کل تبلیغات اسلامی آماده برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در 17 مسجد سطح استان بود، افزود: مراسم معنوی اعتکاف در سال جاری از 18 تا 20 اسفندماه باید برگزار می‌شد که به‌خاطر حفظ سلامتی مردم، این مراسم لغو شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان خاطرنشان کرد: سال گذشته 730 نفر در استان معتکف شدند اما امسال براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و اعلام آمادگی هیئات مذهبی، تعداد معتکفین در کردستان بیش از سال‌های گذشته پیش‌بینی می‌شد.
حاتمیان تصریح کرد: امیدواریم به یاری خداوند متعال، شاهد بهبود حال مبتلایان به ویروس کرونا در سطح کشور باشیم و در نهایت سلامت و آرامش جامعه، برنامه‌های مذهبی و فرهنگی را در استان با همراهی و مشارکت مردم ادامه دهیم.
انتهای پیام/486/ح