حمایت از کودکان آسیب دیده اجتماعی با همکاری با انجمن کودکان آسیب دیده
رئیس کانون وکلای دادگستری استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: تفاهم نامهای با انجمن کودکان آسیب دیده منعقد شده که براساس آن از اطفال و کودکانی که دچار آزار و آسیبهای اجتماعی میشوند، حمایت میکنیم.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: تفاهم نامهای با انجمن کودکان آسیب دیده منعقد شده که براساس آن از اطفال و کودکانی که دچار آزار و آسیبهای اجتماعی میشوند، حمایت میکنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، هومان پارسا صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز هفتم اسفندماه سالروز تصویب لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری است و این روز یک تاریخ است که مبدا تحول حقوقی، مدنی و اجتماعی محسوب می شود.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد افزود: کانون وکلا یک موسسه مستقل و غیرانتفاعی است که وظیفه جذب و تربیت حرفهای وکلا، صدور پروانه وکالت و نظارت بر حسن انجام امور حرفهای وکلای دادگستری و فراهم کردن زمینه پیشرفت علمی وکلا را برعهده دارد.
وی با اشاره به اینکه معرفی وکیل تسخیری برای متهمان در دادگاهها و دادسراها از دیگر وظایف این کانون است، گفت: تفاهم نامهای با انجمن کودکان آسیب دیده منعقد شده که براساس آن از اطفال و کودکانی که دچار آزار و آسیبهای اجتماعی میشوند، حمایت میکنیم.
پارسا اظهار داشت: کانون وکلا با تاسیس مرکز داوری و با بهرهگیری از وکلای مجرب در حوزه قضایی توانسته به عنوان داور به حل اختلاف شخصیتهای حقیقی و حقوقی کمک کند.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: دایره معازدت خدمات مشاورهای برای مردم کمتر برخوردار به شکل رایگان ارائه میدهد.
وی با اشاره به اینکه کمسیونهای بانوان و حقوق بشر هم در این کانون فعالیت دارند، تصریح کرد: حمایت از افرادی که دچار خشونتهای خانگی هستند در دستور کار این کمسیون است و مردم میتوانند در هر ساعت شبانه روز از طریق شماره 0901117075، برای مشاوره رایگان تماس بگیرند.
پارسا با اشاره به اینکه خوددرمانی در امور حقوقی باعث ایجاد مشکلات می شود، ابراز داشت: علت مشکلات زیاد قضایی در کشور به خاطر عدم مشورت با وکیل در زمان عقد قراردادها است.
وی گفت: در حال حاضر در کشور 700 هزار فارغ التحصیل حقوق وجود دارد و در آزمون اخیر، 74 هزار نفر در آزمون ورودی وکالت شرکت کردند اما مجموع ظرفیت پذیرش بسیار محدود و 200 نفر بود و این حجم فارغ التحصیلی به عنوان چالش محسوب میشود.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد ضمن انقاد از طرح مجلس برای حذف آزمون وکالت خاطر نشان کرد: این اقدام موجب میشود تا افراد بدون فیلتر علمی وارد کار وکالت شوند و ضرر آن متوجه مردم میشود و در این صورت فارغ التحصیل بیکار به وکیل بیکار تبدیل میشود و این باعث ایجاد انجام کارهای غیرحرفهای میشود.
وی افزود: ماهانه 70 تا 80 پرونده در خصوص تخلف وکلا به دست ما میرسد و تاکنون پرونده پنج تا هفت نفر وکیل هم به علت تخلف باطل شده است.
پارسا با بیان اینکه در حال حاضر تعداد زیادی از وکلا به خاطر کسادی کار وکالت، پروانههای خود را تودیع کردند، گفت: این درحالیست که آمار پروندههای قضایی افزایش یافته است و اگر طرحهای اجباری کردن وکالت، بیمه وکالت و وکیل خانواده اجرایی شود این کسادی از بین میرود و در کاهش مشکلات پروندههای قضایی موثر خواهد بود.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد در پایان یادآور شد:کانون وکلا بالغ بر سه هزار و 200 عضو دارد که مرکب از استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد است و 160 نفر آن در استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.
انتهای پیام/