خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور رای پرونده الینا فروتن؛ مقصران به پرداخت دیه و 3 سال ویزیت رایگان محکوم شدند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 اسفند 1397 - 11:39
دادگاه 3 پزشک و 3 پرستار را در پرونده مرگ الینا فروتن، کودک 6 ساله‌ای که اردیبهشت سال 95 پس از جراحی لوزه در بیمارستان طالقانی گرگان به کما رفته و پس از مدتی درگذشته بود، مقصر شناخت.
مقصر،دادگاه،درصد،ديه،بيمارستان،ميزان،استان،گرگان،بپردازد،داد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان گلستان، الینا فروتن، دختر 6 ساله گرگانی، 14 اردیبهشت 95 پس از انجام عمل جراحی لوزه در بیمارستان طالقانی گرگان به کما رفت و بعد از چند ماه، 22 مرداد همان سال از دنیا رفت.
هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری گلستان گفت: قضات شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان پس از اعلام نظر هیئت عالی انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور، 2 پزشک متخصص، پزشک مسئول فنی شیفت شب بیمارستان و 3 پرستار پرونده الینا را مقصر شناختند.
وی افزود: بر اساس رای دادگاه متخصص بیهوشی به علت پاره کردن سینوس پریفرم 50 درصد مقصر شناخته شد و باید نیمی از دیه را بپردازد.
فوق تخصص ریه کودکان هم به علت مراقبت ناکافی و واگذاری مراقبت بیمار به رزیدنت بی‌تجربه به میزان 20 درصد مقصر است و به همین میزان میزان باید دیه بپردازد.
3 پرستار وقت بیمارستان هم به علت توجه کافی نکردن به بیمار و اطلاع ندادن به موقع وضعیت کودک به پزشکان، هر کدام 5 درصد مقصر هستند و دادگاه هر کدام از آنان را به پرداخت 5 درصد دیه محکوم کرد.
هاشمیان بیان کرد: بر اساس رای دادگاه مسئول فنی وقت بیمارستان هم به علت کنترل نکردن ریکاوری و استفاده از لوله‌های نامناسب، 15 درصد مقصر شناخته شد و باید به همین میزان نصف دیه را با توجه به ماه حرام بپردازد.
رئیس کل دادگستری استان گفت: دادگاه این 3 پزشک را از جنبه عمومی جرم هم به حبس تعزیزی محکوم کرد اما بر اساس قانون جایگزین حبس باید مدت 3سال ، بیماران نیازمند را رایگان ویزیت کنند.
وی با بیان اینکه این رأی قطعی است، افزود: واحد اجرای احکام کیفری گرگان و دانشگاه علوم پزشکی استان بر اجرای این رای نظارت می‌کنند.
انتهای پیام/ش