خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری شدن ۴۳۴ بیمار مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان‌های قم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 اسفند 1398 - 17:24
قم - قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از بستری شدن ۴۳۴ نفر مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان‌های قم خبر داد.
كرونا،قم،بيمارستان،ويروس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، علی ابرازه با بیان اینکه طی روزهای گذشته ۴۳۴ نفر مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان‌های قم بستری شدند، گفت: حدود ۳۰ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا پس از طی مراحل درمان و بهبودی از بیمارستان مرخص شده‌اند.
وی در ادامه گفت: بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) به عنوان چهارمین بیمارستان در کنار بیمارستان‌های کامکار، فرقانی و امام رضا (ع) آماده خدمت به بیماران مبتلا به کرونا می‌شود.
قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تأکید کرد: مردم از حضور در تجمعات جلوگیری کنند و قرنطینه شدن و ایزولیشن خانگی را جدی بگیرند.