خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک مورد آزمایش کرونا در سمنان مثبت شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 اسفند 1398 - 14:16
سمنان - رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از مثبت شدن یک مورد تست کرونا ویروس در استان سمنان خبر داد.
كرونا،آمار،كشور،ابتلاي

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از وزارت بهداشت، کیانوش جهانپور آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور را اعلام کرد که بر این اساس ابتلای یک نفر در استان سمنان به کرونا اثبات شده است.
وی افزود: از ظهر روز گذشته تا پیش از ظهر امروز بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۴۴ مورد جدید ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و تعداد مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۳۹ نفر رسید.
سابقاً آمار تست مثبت کرونا در استان سمنان اعلام نشده بود.
وزارت بهداشت اطلاعات دیگری درباره این آمار ارائه نکرده است.
یکی از منابع همچنین از مداوای کامل یک شهروند شاهرودی که در تهران تست کرونای او مثبت شده بود، خبر داده است.