خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 7500 ماسک احتکار شده در سبزوار

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 07 اسفند 1398 - 13:21
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار گفت: با تلاش ماموران و بازرسان این اداره، نیروی انتظامی، تعزیرات و علوم پزشکی 7500 ماسک احتکار شده در سبزوار کشف شد.
ماسك،سبزوار،اداره،احتكار،معدن،نگهداري،تجارت

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار گفت: با تلاش ماموران و بازرسان این اداره، نیروی انتظامی، تعزیرات و علوم پزشکی 7500 ماسک احتکار شده در سبزوار کشف شد.
علی امید بخش در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: این محموله ماسک به طور غیر قانونی در یک انباری نگهداری می‌شد که کشف و ضبط گردید.
وی ادامه داد: همچنین در بازرسی از یک انبار دیگر ماسک، مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی و آرایشی احتکار شده شناسایی و کشف شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا برخی سودجویان با احتکار ماسک و مواد ضدعفونی کننده‌ تلاش می‌کنند این مواد را با قیمت گران در بازار به فروش برسانند و در پی سوء استفاده هستند که با آن‌ها برخورد قانونی می‌شود.
وی گفت: بر فعالیت واحدهای اقتصادی شامل انبارها، سردخانه‌ها، مراکز عمده نگهداری کالا، مراکز تولیدی و نهاده‌های دامی نظارت و با تخلفات احتمالی برخورد می‌شود.
امید بخش اظهار کرد: واحد بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار به صورت مستمر مراکز نگهداری و عرضه کالاها را رصد می‌کند و نیز سامانه تلفنی ۱۲۴ نیز آماده دریافت شکایات و گزارش‌های مردمی از نحوه عرضه کالا و خدمات است.
انتهای پیام