سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده روس: تحریم‌های جدید آمریکا، تنش‌ها درباره ایران را افزایش می‌دهد

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 اسفند 1398 - 12:19
یک نماینده پارلمان روسیه از تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران انتقاد کرد و آن را باعث افزایش تنش‌ها پیرامون موضوع ایران خواند.
ايران،آمريكا،تركيه،چين،تحريم،خارجه

یک نماینده پارلمان روسیه از تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران انتقاد کرد و آن را باعث افزایش تنش‌ها پیرامون موضوع ایران خواند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری اینترفکس، «لنوید اسلاتسکی» رئیس کمیته دوما در امور خارجی در واکنش به اعمال تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران تاکید کرد که تحریم‌های جدید واشنگتن باعث افزایش تنش‌ها پیرامون موضوع ایران خواهد شد.
«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد این کشور ۱۳ فرد و نهاد را در چین، عراق، روسیه و ترکیه تحریم کرده است.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا اشاره شده این اقدام اعمال تحریم‌هایی جدید علیه شرکت‌ها و افراد مستقر در چین و ترکیه را شامل می‌شود که از برنامه موشکی ایران حمایت کرده‌اند.
پامپئو در این بیانیه مدعی شده است: «ایالات متحده سیزده نهاد و فرد در چین، عراق، سوریه و ترکیه را ذیل "قانون منع اشاعه برای کره شمالی، سوریه و ایران" تحت تحریم قرار داده است».
وزیر خارجه آمریکا در ادامه خاطرنشان کرده پنج فرد/شرکت در کشورهای چین و ترکیه به دلیل حمایت از برنامه موشکی ایران تحت تحریم قرار گرفته‌اند.
انتهای پیام/ص