هنوز 30 درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه خالی است
به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمانشاه، با وجود بارندگیهای اخیر هنوز 30 درصد ظرفیت سدهای استان خالی است.

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمانشاه، با وجود بارندگیهای اخیر هنوز 30 درصد ظرفیت سدهای استان خالی است.
بهرام درویشی در گفت و گو با ایسناT با اشاره به اینکه هم اکنون 942 میلیون مترمکعب آب پشت 12 سد استان ذخیره است، گفت: این میزان ذخیره نشان میدهد، هنوز 30 درصد از ظرفیت یک میلیارد و 350 میلیون مترمکعبی سدهای استان خالی است.
وی آورد سال آبی جاری(از ابتدای مهرماه) برای سدهای استان کرمانشاه را نیز 603 میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: از این میزان 15 میلیون مترمکعب مربوط به چند روز اخیر( از چهارم اسفند تاکنون) است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمانشاه با بیان اینکه بخش قابل توجهی از این 15 میلیون مترمکعب آورد مربوط به بارندگی سامانه بارشی اخیر است، ادامه داد: البته بخشی از آورد حاصل از این بارشها هنوز وارد سدها نشده است.
درویشی تاکید کرد: با وجود این بارشها هنوز هیچ سدی در استان در حالت سرریز نیست و مشکلی خاصی نیز در زمینه ظرفیت سدهای استان نداریم.
انتهای پیام