خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: ویروس شایعه، خطرناک تر از ویروس کرونا است

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | چهارشنبه، 07 اسفند 1398 - 11:40
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه ویروس شایعه خطرناک تر از ویروس کروناست و آن را در جامعه منتشر نکنیم بیان داشت: تا کنون ۳۷ محتوای اطلاع رسانی و آموزشی مرتبط با کرونا در پایگاه اطلاع رسانی اینتنرنتی و ۱۳۰ محتوای اموزشی و اطلاع رسانی برای انتشار در فضای مجازی منتشر شده است.
اطلاع،رساني،كرونا،محتواي،ويروس،منتشر،مجازي

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه ویروس شایعه خطرناک تر از ویروس کروناست و آن را در جامعه منتشر نکنیم بیان داشت: تا کنون ۳۷ محتوای اطلاع رسانی و آموزشی مرتبط با کرونا در پایگاه اطلاع رسانی اینتنرنتی و ۱۳۰ محتوای اموزشی و اطلاع رسانی برای انتشار در فضای مجازی منتشر شده است.
دکتر محمد هادی عباسی در نشست مشترک شورای اطلاع رسانی استان گفت: از همه پزشکان، پرستاران، تکنسین های اورژانس، کارشناسان بهداشت و همه همکارانی که در خط مقدم آموزش، تشخیص و درمان بیماران تنفسی هستند باید تشکر و قدردانی کنیم.
وی با بیان اینکه برای ستاد کرونا سخنگو در استان معرفی شده است افزود:هر ۲۴ ساعت دو بار در رادیو و تلویزیون سخنگوی ستاد کرونا آخرین اطلاعات علمی و مطالب صحیح در مورد کرونا را به اطلاع مردم استان می رساند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه ویروس شایعه خطرناک تر از ویروس کروناست و آن را در جامعه منتشر نکنیم بیان داشت: تا کنون ۳۷ محتوای اطلاع رسانی و آموزشی مرتبط با کرونا در پایگاه اطلاع رسانی اینتنرنتی و ۱۳۰ محتوای آموزشی و اطلاع رسانی برای انتشار در فضای مجازی منتشر شده است.
دکتر عباسی اظهار داشت: جنبه مثبت همه گیری کرونا ارتقاء سواد سلامت و مهمتر از ان ارتقاء سواد رسانه است، خوشبختانه کاربران فضای مجازی تا حدود زیادی توانمندی شناخت محتوای درست و علمی را از محتوای نادرست را پیدا کرده اند.
انتهای پیام