خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریابکوف: ترسی از اعمال تحریم‌های جدید آمریکا نداریم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 اسفند 1398 - 10:02
معاون وزیر خارجه روسیه گفت: "عامل روسیه" در انتخابات آمریکا به خاطر فقدان ابزار کافی در "مبارزات سیاسی داخلی واقعی" است و این واقعیت تلخ سال‌های اخیر است و مسکو از اعمال تحریم‌های جدید به این بهانه نمی‌ترسد.
روسيه،2020،ايالات،متحده،اعمال،داخلي،انتخابات،امور،وزير،مبارزات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه، در آستانه سفر به ژنو برای شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام، در جمع خبرنگاران اعلام کرد که مسکو از اعمال تحریم‌های جدید ضدروسی به بهانه واهی دخالت در روند انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 در ایالات متحده، ترسی ندارد.
وی در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «ما از این مسئله نمی ترسیم ، برای اینکه ما از ابتدا به این نتیجه گیری رسیده بودیم که گمانه زنی‌ها درباره موضوع به اصطلاح "مداخله روسیه" در امور داخلی آمریکا - که اصلاً وجود ندارد - که موج تازه آن اکنون نیز در واشنگتن مشاهده می شود، چنین اظهاراتی در جریان مبارزات انتخاباتی در ایالات متحده ادامه خواهد داد.»
ریابکوف یادآور شد که "عامل روسیه" در زمانی ظاهر می شود که ابزار کافی برای انجام "مبارزات سیاسی داخلی واقعی" وجود نداشته باشد.
این دیپلمات بلندپایه این مسئله که روسیه سالهاست با آن سر و کار دارد، را واقعیتی غم انگیز خواند و افزود: «اگر واشنگتن چنین تحریم‌هایی را اعمال کند ، مسکو همچنان به توصیه‌های خود به همتایان آمریکایی درباره واقع بینانه برخورد کردن ادامه خواهد داد.
به آنها توضیح می‌دهند که چنین مسئله‌ای وجود ندارد و آنها به دام "واقعیت مجازی" افتاده اند که خود به متحدانشان تحمیل کرده و سعی می کنند تا از منابع رسانه‌ای که تحت کنترل آنهاست ، استفاده کنند تا این مسائل تکرار شود و این نشان دهنده سقوط سطح سیاست داخلی در ایالات متحده است.»
پیش از این پورتال خبری Axios گزارش داد که سناتورهای دموکرات آمریکایی از مایک پامپئو، وزیر امور خارجه و استفان منوچین، وزیر خزانه داری خواسته‌اند تا تحریم‌هایی را علیه روسیه "به دلیل دخالت در انتخابات 2020" اعمال کنند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ سوم ماه نوامبر سال 2020 (پاییز سال آینده) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/