خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۲ مورد ابتلای جدید به کرونا در فرانسه

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 23:38
فرانسه در حالی از ۲ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور خبر داده است که پیش از این وزیر بهداشت این کشور اعلام کرده بود آخرین شهروند فرانسوی مبتلا به ویروس کرونا بهبود یافته است.
كرونا،ويروس،كشور،فرانسه،مبتلا

به گزارش مشرق به نقل از المیادین، فرانسه از ۲ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا به اتریش و کرواسی رسید
این در حالی است که پیش از این الیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد: «ویروس کرونا دیگر در فرانسه وجود ندارد و آخرین بیمار مبتلا به ویروس کرونا که در حال گذراندن دوره درمان خود در شهر لیون بود بهبود یافت و دیگر عامل سرایت نبوده و از بیمارستان خارج شد.»
وزیر بهداشت فرانسه درباره احتمال شیوع دوباره این بیماری در این کشور هشدار داد و از مردم این کشور خواست تا به شهر میلان و شهرهای شمالی ایتالیا سفر نکنند
ایتالیا در حال حاضر بیشترین شمار تلفات و افراد مبتلا به ویروس کرونا را در میان کشورهای اروپایی دارد و مقامات این کشور اقدام به قرنطینه چند شهر کرده‌اند.
ویروس کرونا که از اواخر سال ۲۰۱۹ شیوع آن از چین آغاز شده، تاکنون جان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نفر را گرفته و حدود ۸۰ هزار نفر دیگر نیز در چندین کشور به آن مبتلا شده‌اند.