خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌ 13 میلیارد تومان تسهیلات به‌زراعی به چایکاران پرداخت شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 اسفند 1397 - 10:16
رئیس سازمان چای کشور گفت:‌ 13 میلیارد تومان تسهیلات بهزراعی باغات چای به چایکاران شمال پرداخت شد.
پرداخت،چاي،تسهيلات،چايكاران،بهزراعي،شمالي،كشاورزان،تأكيد،ميزان

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: طبق گزارشات موجود از نیمه آبان امسال که روند پرداخت تسهیلات بهزراعی آغاز شد تاکنون بالغ بر 13 میلیارد تومان به چایکاران دو استان شمالی گیلان و مازندران پرداخت شده است.
رئیس سازمان چای کشور از پرداخت تسهیلات به‌زراعی به حدود 10 هزار چایکار خبر داد و عنوان کرد:‌ مهلت پرداخت تسهیلات بهزراعی در راستای کمک به کشاورزان تا پایان اسفند تعیین شد بنابراین چایکاران برای بهره‌مندی از این اعتبارات باید سریع‌تر اقدامات لازم را انجام دهند.
جهانساز با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات بهزراعی تا پایان اسفند ادامه دارد تصریح کرد:‌ سازمان چای کشور در راستای حمایت از صنعت چای داخلی و کمک به فعالان این حوزه پرداخت تسهیلات بهزراعی و سرمایه در گردش را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
وی در پاسخ به این پرسش که میزان این تسهیلات پرداختی چه تفاوتی با سال گذشته دارد، ابراز داشت:‌ با توجه به حمایت‌ها و نظر مثبت دولت تسهیلات به‌زراعی امسال در مقایسه با سال گذشته از نظر میزان پرداختی چیزی در حدود 10 تا 15 درصد افزایش پیدا کرده است.
رئیس سازمان چای کشور مراجعه چایکاران شمالی به ادارات چای شهرستان‌های تابعه خود را مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به رویکردهای مثبت دولت تدبیر و امید نسبت به کشاورزان چایکار امسال مجموعاً بالغ بر 300 میلیارد ریال تسهیلات برای بهزارعی باغات چای در نظر گرفته شد.
جهانساز به روند پرداخت خسارت‌های ناشی از خشکسالی و سرمازدگی باغات چای به کشاورزان نیز اشاره کرد و بیان داشت:‌ در پایان فصل برداشت چای میزان دقیق این خسارات توسط کارشناسان بررسی شد و مراتب آن جهت پرداخت به اطلاع دستگاه‌های ذیربط رسید.
وی با تأکید بر اینکه روند پرداخت خسارات به چایکاران شمالی گیلان و مازندران هنوز توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی آغاز نشده است خاطرنشان کرد:‌ طبق آخرین اصلاعات واصله اعتبارات لازمه این کار تأمین شده است و در مرحله پرداخت به چایکاران شمالی قرار دارد.
انتهای پیام/‌ش