خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقض مجدد حریم هوایی یونان از سوی جنگنده‌های ترکیه در24 ساعت گذشته

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 21:40
جنگنده های ارتش ترکیه در 24 ساعت گذشته در چند نوبت حریم هوایی یونان را نقض کردند.
يونان،تركيه،هوايي،حريم،نقض،پرواز

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های یونان روز سه شنبه از نقض مجدد حریم هوایی این کشور در 24 ساعت گذشته از سوی جنگنده‌های ارتش ترکیه خبر دادند.
به نوشته وبگاه «پروتوثما» جنگنده‌های «اف-16» ترکیه روز سه شنبه در پنج نوبت با پرواز بر فراز دریای اژه حریم هوایی یونان را نقض کردند.
اولین نقض حریم هوایی یونان در صبح سه شنبه ساعت 10.25 دقیقه به وقت محلی رخ داد و طی آن دو اف-16 ترکیه با پرواز در ارتفاع 25 هزار پایی بر فراز منطقه «لپسی» و به سمت جنوب «لروس» پرواز کردند.
یک دقیقه بعد نیز این دو جنگنده با پرواز در ارتفاع 25 هزار پایی بر فراز جزیره «آرکویی» نزدیک سواحل دریای اژه در ترکیه پرواز کردند.
به نوشته این منبع خبری، در سه مورد دیگر از نقض حریم هوایی یونان از سوی ترکیه، جنگنده‌‌های اف-16 این کشور بر فراز «ماکرونیسی» و «فرورونی» در ارتفاع 12 هزار پایی پرواز کردند.
این دو کشور بارها همدیگر را به نقض حریم هوایی همدیگر متهم کرده و اخیرا نیز رسانه‌ها از تقویت مرزهای یونان با ترکیه خبر دادند.
دو فروند جنگنده ارتش ترکیه نیز روز دوشنبه حریم هوایی یونان را نقض کردند.
به نوشته وبگاه «اکاثی مرینی» وزارت دفاع یونان با اعلام این خبر افزود که دو جنگنده «اف-16» نیروی هوایی ترکیه به طور غیرقانونی وارد ناحیه اطلاعات پروازی یونان شدند.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/