خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ تورم در استان سمنان کاهش یافت

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 20:33
معاون استاندار سمنان گفت: نرخ تورم استان سمنان در طول یک سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.
سمنان،استان،معدن،صنعت،عسگري،تورم،تجارت،حوزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حشمت‌الله عسگری عصر امروز در آئین تکریم از رئیس اسبق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان که در سالن جلسات اتاق بازرگانی سمنان برگزار شد اظهار داشت: در طول یک سال گذشته نرخ تورم استان سمنان در مقایسه با تورم کشور با سرعت چشمگیری در حال کاهش است.
وی افزود: ستاد تنظیم بازار استان سمنان نقش مهمی در کاهش تورم در استان سمنان داشته است و این روند مطلوب باید همچنان ادامه یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه رویکرد توسعه صادرات مواد معدنی در دستور کار قرار گرفته است گفت: جلوگیری از خام فروشی در بخش معادن استان سمنان با جدیت تمام دنبال می‌شود.
عسگری با بیان عملکرد و مجموعه اقدامات انجام‌شده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان عنوان کرد: در 6 ماه گذشته بیش از 700 میلیارد تومان تسهیلات رفع موانع تولید از سوی بانک‌های عامل استان به صنعتگران و تولیدکنندگان پرداخت‌شده است.
وی با اشاره به وسعت حوزه صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود استان سمنان در این حوزه نیاز است اهتمام ویژه‌ای برای توسعه این حوزه‌ها انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان تأکید کرد: حمایت از بخش صنعت و معدن در استان سمنان با توجه به وجود بیش از 50 هزار نفر حقوق‌بگیر در این بخش باید در دستور کار قرار گیرد.
عسگری اظهار داشت: سازمان صمت استان سمنان می‌بایست در هر سه حوزه صنعت، معدن و تجارت حضوری مستمر و قوی داشته باشد.
انتهای پیام/363/ ز