خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحانی: حرکت به سمت کنترل ویروس کرونا است

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 18:30
رئیس‌جمهور گفت: گزارشی که وزیر بهداشت داد حاکی از حرکت به سمت کنترل ویروس کروناست. مردم نباید نگران باشند؛ مرجع اصلی اخبار صدا و سیمای ما است.
كرونا،ويروس،بهداشتي،بهداشت،پرسنل،پزشكي،تاكيد،فعاليت،جامعه،روحاني

به گزارش مشرق، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: در جلسه امروز به وزیر بهداشت تاکید کردیم که خود پرسنل بیمارستانی هرگونه نیازی برای حفاظت خود دارند آن نیاز در اولویت باشد و این کار سریعا انجام بگیرد.
باید از همه پرسنل بهداشتی و درمانی تشکر کنیم.
بیشتر بخوانید: ویروس کرونا به دولت و مجلس هم رسید
وی ادامه داد: گزارشی که آقای وزیر بهداشت دادند حرکت به سمت کنترل ویروس کرونا است.
مردم نباید نگران باشند ضمن اینکه باید همکاری لازم را کنند.
مراجعه کنندگان در بسیاری از شهرهایی که در روزهای پیش زیاد بوده به شدت کاهش پیدا کرده است.
افرادی که از بیمارستان مرخص می‌شوند و تست آنها مثبت بوده و دوران درمان خود را گذرانده اند این هم افزایش پیدا کرده است که این دو خبر برای جامعه ما بسیار امیدوار کننده است.
روحانی تاکید کرد: در موضوع ویروس کرونا و اخبار و اطلاعات مربوط به آن، مرجع فقط صدا و سیما است.و همه توصیه هایی که از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توسط صدا و سیما اعلام می شود برای مردم باید اهمیت داشته باشد و همه به آن توجه کنند و برای اجرای آن تلاش کنند.
رئیس جمهور بیان داشت: امکانات بهداشتی، پرسنل متخصص و دلسوز ما جزو بخش‌های نمونه کشوری است.
بخش بهداشت جزو بخش‌هایی است که همه مردم می‌توانند به طور کامل به آنها اعتماد کنند و در همه مقاطع فعال بودند و در چند ماه پیش هم که ویروس آنفولانزا نوع بی جامعه ما را تهدید می‌کرد به خوبی تلاش کردند و کنترل کردند.
رییس جمهوری تاکید کرد: کار و فعالیت در کشور باید به صورت آنچه که در ماه ها و هفته های گذشته بوده ادامه پیدا کند منتهی هرکجا جمعیت و اجتماعی است همه مراقبت های لازم پزشکی را باید انجام دهیم.
همه باید به تمام مراقبت‌های بهداشتی که توصیه می‌شود، عمل کنند.
وی در این باره افزود: مدارس، دبیرستان‌، دانشگاه و کارگاه‌ها همه باید دقت کنند، مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی را انجام بدهند اما همه باید کار و فعالیت کنیم و این یکی از نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان ما است که با هراس‌افکنی زیاد در جامعه، کشور را به تعطیلی بکشانند.
همه باید مشغول کار خودمان باشیم و فعالیت کنیم.
همه باید مراقب باشیم.
همچنین همه باید اگر موردی را دیدیم و یا شکی کردیم، فرد مشکوکی بود وی را به بیمارستان ببریم.