خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بعیدی نژاد: درخواست انگلیس درخصوص اتباع ایرانی، مردود است

انتخاب | برگزیده | دوشنبه، 24 دی 1397 - 19:00
حمید بعیدی نژاد سفیر کشورمان در لندن در خصوص احضارش از سوی وزیر خارجه انگلیس گفت: امروز وزیر خارجه انگلیس با احضار اینجانب به وزارت امور خارجه، بطور اختصاصی از وضعیت خانم زاغری و شروع اعتصاب وی ابراز نگرانی کرد.اینجانب در توضیح به ایشان گفتم، اتباع دوملیتی همگی اتباع ایران محسوب می‌شوند و از حقوق مدنی برخوردار هستند. خانم زاغری به‌عنوان یک تبعه‌ ایرانی با حفظ حقوق خود در زندان از تسهیلات و امکانات درمانی لازم برخوردار بوده و خواهد بود. درعین‌حال دخالت از سوی کشوری که این خانم دقیقا به خاطر جاسوسی برای همان دولت در زندان قرار دارد، دخالت در امور داخلی ایران محسوب می‌شود.
خارجه،خانم،دخالت،دولت،ايران،انگليس

حمید بعیدی نژاد سفیر کشورمان در لندن در خصوص احضارش از سوی وزیر خارجه انگلیس گفت: امروز وزیر خارجه انگلیس با احضار اینجانب به وزارت امور خارجه، بطور اختصاصی از وضعیت خانم زاغری و شروع اعتصاب وی ابراز نگرانی کرد.
سفیر ایران در انگلیس در گفت و گو با ایرنا افزود: «اینجانب در توضیح به ایشان گفتم، اتباع دوملیتی همگی اتباع ایران محسوب می‌شوند و از حقوق مدنی برخوردار هستند.
خانم زاغری به‌عنوان یک تبعه‌ ایرانی با حفظ حقوق خود در زندان از تسهیلات و امکانات درمانی لازم برخوردار بوده و خواهد بود.
درعین‌حال دخالت از سوی کشوری که این خانم دقیقا به خاطر جاسوسی برای همان دولت در زندان قرار دارد، دخالت در امور داخلی ایران محسوب می‌شود.
لذا این دخالت نه‌تنها هیچ کمکی به وی نخواهد کرد بلکه حساسیت منفی مردم و مقامات ایران را علیه سیاست دولت انگلیس افزایش هم می‌دهد.
دولت ایران هرگونه دخالتی از سوی دولت انگلیس در این زمینه را مردود و غیرقابل‌قبول می‌داند.»
گفتنی است حدود سه ساعت قبل از برگزاری این جلسه، خبر این جلسه به نحو وسیعی در رسانه‌های انگلیس پخش‌شده بود که نشان از آن داشت که هدف اصلی این جلسه، پوشش رسانه‌ای آن بوده است.