خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوستان «ریحان» اواسط اسفند امسال افتتاح می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 15:11
کرمان - شهردار منطقه سه شهر کرمان از تبدیل فضای سبز به بوستان «ریحان» در ابوذر جنوبی خبر داد و گفت: این بوستان تا اواسط اسفندماه امسال به بهره برداری می‌رسد.
بوستان،سبز،فضاي،ريحان،اواسط،تجهيز

رامین امیرمداح در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فضای سبز بزرگی در خیابان ابوذر جنوبی از سال‌های گذشته ایجاد شده بود که پس از بررسی‌های انجام شده مقرر شد، برای رفاه حال شهروندان این فضا تجهیز و به بوستان تبدیل شود.
وی مساحت آن را چهار هزار و ۵۶۰ مترمربع اعلام کرد و افزود: عملیات اجرای این بوستان از اواسط مهرماه امسال آغاز شده است.
امیرمداح با بیان اینکه عملیات تجهیز این بوستان به مجموعه بازی، وسایل تندرستی، آلاچیق، نورپرداری، سکوی استراحت و سرویس بهداشتی در حال انجام است، گفت: تمامی اقدامات در حال اجرا در این بوستان به همت و تلاش حوزه خدمات شهری و حمل و نقل و امورزیربنایی منطقه سه در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه در این بوستان ورودی و مسیر تردد برای معلولان دیده شده است، گفت: فضای سبز موجود در این بوستان، احیا و با طراحی جدید در حال اجرا است.
شهردار منطقه سه کرمان با اشاره به اینکه این بوستان به نام «ریحان» نام‌گذاری شده است، اظهار داشت: بوستان «ریحان» اواسط اسفندماه امسال به بهره برداری می‌رسد.
امیرمداح یادآور شد: این بوستان با هدف رفاه و نشاط شهروندان، بهبود و زیباسازی منظر شهری و افزایش سرانه فضای سبز در حال ساخت است.