خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 بهمن 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خیز صنایع غذایی برای جایگزینی قند و شکر با شیرین کننده‌های طبیعی/ ورود استارتاپ‌ها به صنعت غذایی ایران

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 24 دی 1397 - 18:55
كمك،حوزه،شريف،پژوهشكده،دانشگاهي،جهاد،قند،شكر،صنايع،غذايي

خلاصه خبر

رئیس پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی شریف خبر داد؛
راهکار کاهش مصرف مصرف قند و شکر
وی ادامه داد: مصرف قند و شکر و آمار ابتلا به دیابت رو به افزایش است و برای کنترل دیابت می‌توان از شیرین کننده‌های طبیعی برای جایگزین قند و شکر در فرآورده‌های غذایی استفاده کرد.
رئیس پژوهشکده تکنولوژی‌های جهاد دانشگاهی شریف به جایگزین های طبیعی قند و شکر اشاره کرد و افزود: ما می‌توانیم از شیره انگور و خرما برای قند و شکر مصنوعی استفاده کنیم اما برای استفاده از این مواد نیاز به تکنولوژی‌های جدید داریم.
وی به علت انتخاب قند و شکر برای جایگزینی در صنایع غذایی اشاره کرد و افزود: به این دلیل قند و شکر را انتخاب کردیم چرا که جایگزینی برای نمک و چربی وجود ندارد، اما قند و شکر مصنوعی را می‌توان با شیرین کننده‌های طبیعی جایگزین کرد.