خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ هزار ماسک رایگان در اندیمشک توزیع شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 14:27
اندیمشک- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک با اشاره به توزیع اقلام بهداشتی در اندیمشک گفت: چهار هزار ماسک رایگان در اندیمشک توزیع شد.
انديمشك،اقلام،توزيع،بهداشت،بهداشتي،شهرستان،درمان

عبدالرحمان روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تمامی شایعات در روزهای أخیر در ارتباط با شایعه شناسایی بیماری مشکوک به ویروس کرونا کذب و خلاف واقع است.
وی افزود: شبکه بهداشت و درمان اندیمشک خود را برای هر سناریوی احتمالی آماده و نگرانی در این ارتباط موضوعیت ندارد و مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک و همه دستگاه‌ها و مسئولان محلی و استانی سلامت عموم شهروندان را اولویت اصلی خود می‌دانند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک کاهش برخی از اقلام بهداشتی را ناشی از افزایش تقاضا دانست و با اشاره به توزیع اقلام بهداشتی در اندیمشک، گفت: ۴ هزار ماسک رایگان در اندیمشک توزیع شد.
وی با بیان اینکه به زودی اقدام به توزیع اقلام بهداشتی بدون واسطه به شهروندان انجام می‌شود، گفت: افزایش تقاضا موجب هراس از کمبود در بین شهروندان شده و جای نگرانی نخواهد بود.
روحانی از برنامه‌ریزی برای توزیع اقلام به خانواده‌ها برای قطع دست افراد سودجو خبر داد و عنوان کرد: برنامه‌ریزی برای توزیع اقلام بهداشتی به خانواده‌ها در حال انجام است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک گفت: شهروندان همه اقدامات احتیاطی را برای مقابله با شیوع بیماری انجام و همه اخبار در حوزه بهداشت و سلامت را صرفاً از رسانه‌های رسمی و منابع موثق دریافت کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان اندیمشک در شمال استان خوزستان به عنوان دروازه ورودی استان خوزستان افزون بر ۱۷۱ هزار نفر جمعیت دارد.