خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ذخایر کالا‌های بهداشتی کافیست، مردم احتکار نکنند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 11:52
مدرس خیابانی گفت: ذخایر کالا‌های بهداشتی ما کافیست، ولی مردم نباید برای خرید آن‌ها هجوم ببرند.
قائم،مقام،وزير،مدرس،خياباني،بازرگاني،تصريح،امور،كشور،كرونا،ك ...

قائم مقام وزیر صمت:
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش خبرنگار، حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر در امور بازرگانی در نشست خبری که امروز برگزار شد اظهار کرد: تامین بازار امسال عملکرد خوبی از خود نشان داده و توانسته از اتفاقاتی مثل بنزین، کرونا و نوسانات ارزی عبور کند اما این فرایند زمانی تکمیل می‌شود که نظارت و کنترل کافی بر بازار وجود داشته باشد.
او با اشاره وضعیت مناسب تولید و و برنامه ریزی‌های مناسب انجام شده گفت: دپوی کالاهای اساسی در بنادر شمالی و جنوبی نشانگر این است که مشکلی در تامین کالا‌های اساسی وجود ندارد.
مدرس خیابانی با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش تقاضای پایان سال تصریح کرد: مجموع کالاهایی که برای نمایشگاه‌های بهاره در نظر گرفته بودیم که برگزاری آن‌ها با دستور وزارت بهداشت کنسل شد؛ این کالاها به شبکه‌های توزیع، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تر باز تزریق می‌شود.
قائم مقان وزیر در امور بازرگانی تصریح کرد: هیچ گاه ویروسی با وجهه سیاسی همراه نبوده است اما یک مقام آمریکایی اعلام کرده است که ما با رشد این ویروس به دنبال کنترل و توقف اقتصاد چین هستیم و شاید برای ایران هم به همین صورت باشد.
او گفت: بخشی از نگرانی مردم برای مدیریت برای ویروس کرونا طبیعی و قابل درک است اما فشار فضای مجازی و رسانه‌های خارجی بر این ماجرا دامن می زند.
ذخایر کالاهای بهداشتی ما کافیست ولی مردم نباید برای خرید ان‌ها هجوم ببرند؛ این مواد تاریخ استفاده محدودی داشته و خرید بیش از نیاز فقط مشکل برای سایرین ایجاد می‌کند.
مدرس خیابانی بیان کرد: کالاها بدون محدودیت تزریق می‌شوند و ذخیره‌ای بیش از نیاز کشور داریم؛ دخایر استراتژیک ما بیش از دو برابر نیاز کشور است.
برنامه‌های تنطیم بازاری هم از دی ماه کلید خورده و مشکلی ایجاد نخواهد شد.
قائم مقام وزیر در امور بازرگانی تصریح کرد: استان‌ها باید روی مراکز نگه‌داری کالا تمرکز و به تخلفاتی مثل احتکار و امتنان از عرصه رسیدگی کنند.
تمام انبار‌های بزرگ کشور رصد می‌شود؛ لیست کالاهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کرده‌اند هم به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
انتهای پیام/