خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نباید از کرونا بمیریم/ مبادی ورودی به تهران کنترل شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 10:35
عضو شورای شهر تهران خواستار کنترل مبادی ورودی به تهران شد.
تهران،خداكرمي،تذكر،ويروس،وزارت،شوراي،شهر

خداکرمی در تذکر پیش از دستور؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود که صبح امروز در جلسه علنی شورای شهر تهران ایراد کرد با تشکر از شهرداری تهران به خاطر همکاری با وزارت بهداشت جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا گفت: تذکر من به شهردار تهران در خصوص خودداری از ایجاد محدودیت در ورود و خروج به تهران است.
عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه من خواستار قرنطینه نیستم اظهار کرد: شهرداری می‌تواند هماهنگی هایی که با وزارت بهداشت داشته با پلیس و وزارت راه هم انجام دهد تا مبادی ورودی به تهران و فرودگاه کنترل شوند.
وی افزود: باید سریعاً جلساتی برگزار شود تا مواردی که می‌توانند آلودگی را کنترل کنند مورد توجه قرار گیرند.
خداکرمی با بیان اینکه اماکن عمومی و زیارتگاه‌ها می‌توانند با محدودیت ورود و خروج ، همه گیری ویروس را کاهش دهند، گفت: اگر این ویروس فراگیر شود اقدامات مقابله با آن هم سخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۶ هزار نفر در آمریکا به خاطر آنفولانزا جان باختند، گفت: ما نباید از کرونا بمیریم، چون اگر احتیاط کنیم می‌توانیم جلوی بیماری را بگیریم.
انتهای پیام/