سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باید‌ها و نبایدهای آجیلی

انتخاب | چند‌رسانه‌ای | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 23:02
آجیل یک منبع خوب چربی‌های مفید و یک منبع خوب پروتئین است.تغذیه خوب برای همه، مخصوصا برای کودکان مهم است که نیازهای تغذیه‌ای اضافی برای رشد و نمو دارند.
وزن،ميوه،اطمينان،مفيد،خوردن،حاوي،غذاهاي،كمك،واحد،منبع،مغز،كا ...

خلاصه خبر

نان و غلات، به ویژه غلات کامل و سبوس دار
گوشت لخم، مرغ، ماهی، غذاهای دریایی، تخم مرغ، توفو، حبوبات، آجیل و مغز دانه‌ها.
چربی‌های سالم مانند آوکادو، روغن زیتون و کنجد.
کودکان و نوجوانان باید چندین بار غذا را امتحان کنند تا ذائقه واقعی آنها ظاهر شود و افزایش قرار گرفتن در معرض مواد غذایی خاص می‌تواند تنوع غذایی آنها را افزایش دهد.
آجیل‌ها و مغز دانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در پر کردن شکم بچه‌ها با مواد مغذی غذا بدون اضافه شدن جدی وزن بازی کنند.
تحقیقات انجام شده نشان داده است نوجوانانی که به طور مرتب عادت به خوردن آجیل دارند، سالم‌تر هستند و معمولا کمتر سراغ میان‌وعده‌های ناسالم می‌روند.
قلب بچه‌ها را برای زندگی سالم تنظیم کنید
کودکان و بزرگسالان به دو واحد میوه، پنج واحد سبزی و چند عدد آجیل روزانه نیاز دارند.
بنابراین برنامه قلب سالم آنها را زودتر شروع کنید.
امروزه اعتقاد بر این است که تاخیر در دادن برخی غذاها به کودکان بجای کاهش آلرژی باعث بدتر شدن وضعیت می‌شود، ولی هنوز این امر اثبات شده نیست و نیازمند تحقیقات بیشتری در این زمینه هستیم.
آنها را به خوردن مقادیر کوچک‌تر و جویدن کامل مواد غذایی دعوت کنید.
کودکان و بزرگسالان به دو واحد میوه، پنج واحد سبزی و چند عدد آجیل روزانه نیاز دارند