خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 مرداد 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راز و رمز پخت آبگوشت خوشمزه

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 02 اسفند 1397 - 04:31
آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که با ترکیب مواد مختلف تهیه می‌شود، اما شناخته شده‌ترین نوع آن با گوشت همراه با چربی، نخود، پیاز و سیب زمینی تهیه می‌شود.
گوشت،آبگوشت،اضافه،گوسفند،نمك

به گزارش مشرق، آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که با ترکیب مواد مختلف تهیه می‌شود، اما شناخته شده‌ترین نوع آن با گوشت همراه با چربی، نخود، پیاز و سیب زمینی تهیه می‌شود.
برای لذیذ شدن این خوراک در ادامه پیشنهادهایی را آورده‌ایم.
بهتر است برای آبگوشت از گوشت گوسفند استفاده کنید.
برای بهتر کردن مزه آبگوشت، بهتر است کمی دنبه و دنبالچه گوسفند به آن اضافه کنید.
موقع خرد کردن گوشت و استخوان‌های گوسفند، مراقب باشید خرده استخوان به گوشت نچسبد، چون اگر در آب یا گوشت کوبیده خرده استخوان باشد، مزه آبگوشت را خراب می‌کند.
کف گوشت را برای زلال شدن آب گوشت جدا کنید.
نمک گوشت را نباید از اول به آن اضافه کنید.
کمی نمک برای مزه‌دار شدن آن مناسب است.
اضافه کردن نمک در ابتدا، گوشت را تیره و دیرپز می‌کند.
آبگوشت را با حرارت کم و به‌مدت طولانی بپزید تا خوشمزه‌تر شود.
اگر می‌توانید آبگوشت را در دیگ سنگی (دیزی) بسته بپزید، در این صورت به دلیل حرارت یکنواخت دیگ خوشمزه‌تر می‌شود.
می‌توانید سیب‎زمینی را به‌صورت خام پوست بگیرید و به آبگوشت اضافه کنید.
منبع: روزنامه خراسان