خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر بهداشت فرانسه: ویروس کرونا دیگر در فرانسه وجود ندارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 06 اسفند 1398 - 01:44
وزیر بهداشت فرانسه اعلام کرد که آخرین شهروند فرانسوی مبتلا به ویروس کرونا بهبود یافت و از بیمارستان خارج شد.
كرونا،ويروس،فرانسه،كشور،شيوع

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، الیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد: «ویروس کرونا دیگر در فرانسه وجود ندارد و آخرین بیمار مبتلا به ویروس کرونا که در حال گذراندن دوره درمان خود در شهر لیون بود بهبود یافت و دیگر عامل سرایت نبوده و از بیمارستان خارج شد.»
وزیر بهداشت فرانسه درباره احتمال شیوع دوباره این بیماری در این کشور هشدار داد و از مردم این کشور خواست تا به شهر میلان و شهر‌های شمالی ایتالیا سفر نکنند.
بیشتر بخوانید:
پیش از این نیز فرانسه از ورود اتوبوس مسافران ایتالیایی به دلیل نگرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا، جلوگیری کرد.
این در حالی است که دولت کره جنوبی برای کنترل و مقابله با شیوع ویروس کشنده کرونا در این کشور مجبور شد مجلس و دادگاه‌های این کشور را تعطیل کند.
انتهای پیام/