خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمایه گذاری صنعتی در گلستان ۲۲۰ درصد رشد داشت

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 دی 1397 - 18:39
آق قلا- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان از رشد ۲۲۰ درصدی سرمایه گذادی صنعتی استان نسبت به سال گذشته خبر داد.
استان،صنعتي،بهره،گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینقلی قوانلو عصر دوشنبه در حاشیه افتتاح کارخانه ید اظهار کرد: با حاشیه سفر رئیس جمهور به گلستان و با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت چهار طرح صنعتی بزرگ و ۲۷ طرح کوچک و متوسط صنعتی گلستان به بهره برداری رسید.
وی افزود: این ۳۱ پروژه با اعتبار حدود ۳۴۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده و برای ۵۱۴ نفر در استان اشتغال ایجاد کرده است.
وی با اشاره به این که این کارخانه ید با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی به بهره برداری رسیده و ظرفیت سالانه ۲۵۰ تن ید کریستال را دارد، ادامه داد: امسال سال خوبی برای صنعت گلستان بوده و تاکنون ۵۴۷ طرح در استان به بهره برداری رسیده است.
قوانلو اضافه کرد: با بهره برداری از این پروژه های صنعتی برای هزار و ۱۹۲ نفر در استان اشتغال ایجاد شده است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت گلستان خاطرنشان کرد: میزان سرمایه گذاری صنعتی گلستان نسبت به سال گذشته ۲۲۰ درصد رشد داشته و امیدواریم مورد قبول مردم استان قرار گیرد.