سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحرک و کار آمدی یگان های نیروی زمینی ارتش افزایش یافته است

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 16:58
امیر سرتیپ دوم علیپور در سومین همایش "ارتقای تحرک در نیروی زمینی ارتش"گفت: برنامه های مختلفی در حوزه تحرک در نیروی زمینی انجام شده است که امروز شاهد تحرک و کار آمدی مطلوبی در بین یگان ها هستیم .
زميني،ارتش،نيروي،تحرك،ارتقاي،يگان،پشتيباني

امیر سرتیپ دوم علیپور در سومین همایش "ارتقای تحرک در نیروی زمینی ارتش"گفت: برنامه های مختلفی در حوزه تحرک در نیروی زمینی انجام شده است که امروز شاهد تحرک و کار آمدی مطلوبی در بین یگان ها هستیم .
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم حسن علیپور معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش در سومین همایش "ارتقای تحرک در نیروی زمینی ارتش"که با حضور کارکنان نمونه در حوزه آماد و پشتیبانی در مرکز آموزش پشتیبانی این نیرو برگزار شد گفت: تحرک و کار آمدی یگان های نیروی زمینی ارتش به صورت چشمگیری افزایش یافته است .
وی با اشاره به برگزاری سومین جشنواره ارتقای تحرک در نیروی زمینی ارتش گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در حکم انتصاب امیر فرماندهی نیروی زمینی ارتش، ارتقای تحرک و کار آمدی را مطالبه فرمودند، نیروی زمینی ارتش نیز در طرح های لبیک یا امام خامنه ای عزیز، اولین طرح را به ارتقای تحرک اختصاص داد و در این حوزه برنامه های مطلوبی را در دستور کار خود قرار داده است.
امروز یگان های نیروی زمینی ارتش در حد قابل ملاحظه ای متحرک شده اند .
معاون آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش افزود: یگان های نیروی زمینی ارتش به چابکی بالایی دست یافته اند، در حال حاضر در حوزه های تعمیر و نگهداری، بازسازی ، قطعه سازی و ...
به جایگاه بسیار خوبی دست یافته ایم .
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام نیازمندی‌های تجهیزاتی خود را در مرکز تولید و بهینه سازی شهید زرهرن، صنایع یا علی(ع) و با همکاری صنایع دفاعی کشور تهیه و تولید کرده و در چرخه دفاعی مورد استفاده قرار می دهد.
انتهای پیام