خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده‌باش 5 اکیپ آبفای شهری در پلدختر؛ شیرهای آب اضطراری نصب می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 16:58
رئیس آبفای شهرستان پلدختر با بیان اینکه 5 اکیپ این اداره در سطح شهر معمولان وپلدختر در آماده باش قرار دارند‌، گفت:سیستم آب شهری هیچ گونه مشکلی ندارد ودر حال نصب شیرهای آب اضطراری برای شهر پلدختر هستیم.
آب،شهر،پلدختر،مشكلي،آبفاي،شهري

شهاب محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر با بیان اینکه پنج اکیپ آبفای شهرستان در شهر پلدختر ومعمولان در آماده باش کامل قرار دارند اظهار داشت: مخزن‌های آب شهر پلدختر پُر است و سیستم آب شرب شهری هیچ مشکلی نداشته و یک شرایط کاملا عادی را دارد.
وی با بیان اینکه برق اضطراری به یکی از چاه‌ها را وصل کرده‌ایم و اگر در مسیر چاه‌ها، زیرساخت‌های برق دچار مشکل شوند‌، مشکلی برای انتقال آب پیش نمی‌آید افزود: نیروهای آبفای شهری به صورت شبانه روزی در آماده باش کامل قرار دارند تا در صورت بروز مشکل آن را رفع کنند.
رئیس آبفای شهری شهرستان پلدختر عنوان کرد:بعد از سیلاب فروردین ماه خط انتقال آب شهر پلدختر را جابه جا کرده و از رودخانه کشکان دور است و مشکلی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه لوله‌های انتقال آب از چاه ها تا مخازن داخل شهر را اصلاح کرده و لوله‌های چدنی نصب کرده‌ایم بیان کرد: هیچ گونه مشکلی برای تأمین آب در شهر معمولان وجود ندارد.
محمودی با بیان اینکه مخزن‌های آب شهرستان پُر است و از مردم تقاضا داریم در صورت قطع برق در مصرف آب صرفه جویی کنند گفت: شیرهای اضطراری در ضلع غربی شهر بر روی دیوار آبفای شهری در حال نصب است تا مردم در تأمین آب مشکلی نداشته باشند.
انتهای پیام/646/ش