خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ولایتی: منحنی کرونا به سمت نزول می‌آید

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 05 اسفند 1398 - 15:58
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: بیماری کرونا سخت‌تر از اپیدمی آنفلوانزا نیست که به لطف خدا جمهوری اسلامی ایران، وزارت بهداشت و مراکز درمانی آموزشی بر آن فائق شدند.
اپيدمي،بهداشت،نيابت،منحني،ولايتي،نزول،بيمارستان،كنترل

به گزارش مشرق، دکتر علی‌اکبر ولایتی در گفت‌وگوی مستقیم با شبکه خبر اظهار کرد: برخی به نیابت از بیمارستان مسیح دانشوری اقدام به اظهارنظر می‌کنند که بعداً مشخص شد فردی است که قصد تخریب یا وابستگی داشته است و به نیابت از بیمارستان مسیح‌دانشوری مطالبی را اعلام کرده که اغلب آنها کذب بوده است و در راستای تشویش اذهان عمومی بوده است.
بیشتر بخوانید: توضیح وزارت خارجه درباره مسدود شدن مرزهای ایران
وی ادامه داد: بیماری کرونا سخت‌تر از اپیدمی آنفلوانزا نیست که به لطف خدا جمهوری اسلامی ایران، وزارت بهداشت و مراکز درمانی آموزشی بر آن فائق شدند.
ان‌شاءالله به زودی که زیاد طول نخواهد کشید این منحنی اپیدمی به سمت نزول خواهد آمد و کنترل می‌شود.
ولایتی گفت: از آقای دکتر نمکی وزیر بهداشت شنیدم که وضعیت قم استیبل پایدار شده است؛ یعنی رو به صعود نیست و منحنی سیر یکنواخت پیدا کرده است و به تدریج نزول پیدا می‌کند.
با توجه به تدابیر اتخاذ شده برای کنترل اپیدمی، ان‌شاءالله در روزهای آینده خبرهای بهتری خواهیم داد و هیچ جای نگرانی نیست.
درست است که این بیماری درمان ندارد اما درمان‌های حمایتی، سه نوع آنتی بیوتیک، یک نوع دارای ضدویروس و یک نوع داروی ضد انگل تاحدودی اثر پیدا می‌کنند.
هر بیمار ۵ دارو می‌گیرد که براساس طرح سازمان بهداشت جهانی است و هر نوع مراقبت لازم در اینجا صورت می‌گیرد.